No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Daikin Airconditioning Belgium NV/SA

Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre 
T +32 (0)10 23 72 23
F +32 (0)10 24 49 10
E info@daikin.be
http://www.daikin.be
Welvaartstraat 14-1 bus 3
B-2200 Herentals 
T +32 (0)14 28 23 30
F  +32 (0)14 28 23 39
Schoonzichtstraat 1/020
B-9051 Sint-Denijs-Westrem
T: +32 9 244 66 44
F: +32 9 220 65 10

Airconditioners voor de lichte commerciële sector

Product Image Daikin Sky Air biedt de meest complete en energiezuinige comfortoplossing voor alle soorten kleine commerciële ruimtes. Het zorgt voor volledige controle over verwarming, koeling, ventilatie en luchtgordijnen.

Voordelen

Optimale oplossingen

Sky Air voorziet in al uw behoeften, van veeleisende op maat gemaakte oplossingen tot eenvoudige koeling en verwarming. De uitgebreide reeks producten voldoet aan de meest strenge bouwnormen.

Energiezuinig

Het Sky Air-productgamma is specifiek bedoeld om een optimaal seizoensrendement te bieden voor verwarming, koeling, ventilatie en luchtgordijnen in winkels, restaurants, banken en kleine kantoren.

Meer comfort

Een flexibele oplossing die voldoet aan uw specifieke situatie.

Flexibele montage

De geavanceerde technologieën van het Sky Air-systeem zorgen voor optimaal comfort en een flexibele installatie in licht-commerciële toepassingen, en in alle weersomstandigheden.

Overzicht

 • Winkels

  Schep de ideale winkelomgeving door uw klanten een perfect comfortabel binnenklimaat te bieden vanaf het moment dat ze de winkel binnenstappen.

 • Restaurants

  Daikin biedt totale controle over de temperatuur, luchtkwaliteit en luchtvochtigheid, om uw restaurant fris, comfortabel en uitnodigend te houden, fluisterstil en zonder koude tocht.

 • Kantoren/banken

  Daikin biedt totale veelzijdigheid en controle over bank- en kantooromgevingen waar meerdere zones verschillende behoeften hebben.

 • Technisch koelen

  Daikin voorziet soepel in de bijzondere behoeften van serveruimtes, waar de geproduceerde warmte moet worden verwijderd door middel van een continue koeling en vochtigheidsregeling.

Gamma producten

Binnenunits
Buitenunits
Besturingssystemen