No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Daikin Airconditioning Belgium NV/SA

Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre 
T +32 (0)10 23 72 23
F +32 (0)10 24 49 10
E info@daikin.be
http://www.daikin.be
Welvaartstraat 14-1 bus 3
B-2200 Herentals 
T +32 (0)14 28 23 30
F  +32 (0)14 28 23 39
Schoonzichtstraat 1/020
B-9051 Sint-Denijs-Westrem
T: +32 9 244 66 44
F: +32 9 220 65 10

Ingebouwde VRV-klimaatregeling

Product Image

Het Daikin VRV-systeem is een airconditioningsysteem voor meerdere zones en met variable koelmiddeldebiet. Het biedt de mogelijkheid alle kamers en verdiepingen van een commercieel gebouw indivivdueel in te stellen.

VRV biedt een totaaloplossing voor verwarming, koeling, ventilatie, sanitair warm water, luchtgordijnen en centrale besturing.

Voordelen

Lage bedrijfskosten

VRV-systemen optimaliseren het seizoensrendement dankzij hun uiterst zuinige buiten- en binnenunits, warmteterugwinning en inverter-technologie, slim energiebeheer, enz.

Precieze regeling per zone

Door elke verdieping of kamer individueel te besturen, bespaart u energie. Dit maakt VRV ideaal voor gebouwen met meerdere huurders.

Persoonlijk comfort

VRV-systemen zorgen voor frisse lucht met de juiste temperatuur, de juiste vochtigheidsgraad en een minimaal geluidsniveau.

Variabele koelmiddeltemperatuur en continue verwarming om koude tocht te voorkomen.

Uiterst flexibel

Dankzij de flexibele, modulaire opbouw van VRV maakt hem erg flexibel, zodat aan de warmtevraag van de verschillende delen van het gebouw kan worden voldaan.

VRV IV bevat een VRV-configurator, voor een soepele inbedrijfstelling.

De VRV-totaaloplossing

Producten

Buitenunits
Binnenunits
Luchtgordijnen
Warm water
Ventilatie
Besturingssystemen
 • VRV, de pionier

  VRV is wereldwijd het eerste individuele airconditioningsysteem met een variabel koelmiddeldebiet. De naam VRV, voor het eerst door Daikin gelanceerd in 1982, komt van de technologie genaamd 'Variable Refrigerant Volume' (Variabel Koelmiddelvolume).

 • Geothermische VRV

  Geothermische VRV gebruikt warmte uit de bodem als hernieuwbare energiebron, om de CO2 -emissie te reduceren. Het levert een uitstekend energierendement, want de grondwater- en bodemtemperatuur is relatief constant, in vergelijking met de temperatuur van de buitenlucht.

 • VRV-warmteterugwinning

  De VRV-warmteterugwinning van Daikin gebruikt de uit koelprocessen onttrokken warmte om op een goedkope manier warmte te leveren voor ventilatie, luchtgordijnen, sanitair warm water of het verwarmen van kamers.

 • Professionele ondersteuning

  Daikin biedt u voor het hele systeem één uniek contactpunt. Aan bestekschrijver hebben we deskundig advies en software, en voor installateurs maken we de inbedrijfstelling en het onderhoud eenvoudig.