No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Daikin Airconditioning Belgium NV/SA

Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre 
T +32 (0)10 23 72 23
F +32 (0)10 24 49 10
E info@daikin.be
http://www.daikin.be
Welvaartstraat 14-1 bus 3
B-2200 Herentals 
T +32 (0)14 28 23 30
F  +32 (0)14 28 23 39
Schoonzichtstraat 1/020
B-9051 Sint-Denijs-Westrem
T: +32 9 244 66 44
F: +32 9 220 65 10

Reduceer de onkosten van uw winkel

Onze oplossingen (airconditioning, ventilatie, verwarming etc.) bieden u volledige controle over het binnenklimaat van uw winkel, zodat u een uitnodigende en comfortabele ruimte kunt scheppen waarin u klanten graag meer tijd en geld spenderen, terwijl u toch uw onkosten onder controle houdt.
Daikin Cloud Service

Retail cloud service                                     Met de Daikin Cloud Service kunt u het klimaatregelingssysteem van meerdere vestigingen besturen, ongeacht waar u zich bevindt. Bovendien kunnen installateurs of technische managers in geval van een storing inloggen op het systeem om snel te kunnen reageren.

Extra lage exploitatiekosten

Met Daikin bereikt u het hoogst mogelijke rendement op uw investering. 

Daikin biedt speciaal voor retail-toepassingen een reeks energiebesparende producten waarvan de geringe extra kosten zich op korte termijn terugbetalen en die tegelijkertijd zorgen voor een extra lange levensduur en dus een besparing van duizenden euro's. Een voorbeeld van dit concept zijn de cassette-binnenunits die meestal in retail-toepassingen te vinden zijn: het zelfreinigende cassettepaneel kost slechts enkele honderden euro's meer dan een standaard cassettepaneel, maar kan over zijn hele levensduur deze extra kosten tot 30 keer terugwinnen. 

Bovendien zijn de algemene exploitatiekosten van Daikin-systemen veel lager dan die van andere merken.

Praktijkvoorbeelden

Cases image
Energiebesparing in de hele retail-sector

Een huishoudwinkelketen heeft een VRV-warmtepompsysteem van de laatste generatie geïnstalleerd, en schat de besparing per winkel op 223.300 euro over vijf jaar

Een megawinkel in een winkelcentrum heeft een Sky Air-systeem geïnstalleerd met aansluiting op een luchtgordijn met warmterecuperatie en heeft daarmee een scheiding van 90% tussen binnen- en buitenklimaat bereikt De oplossing zal naar verwachting de exploitatiekosten met 67% reduceren in vergelijking met een elektrisch luchtgordijn.

Een lokale winkelketen test momenteel in vijf vestigingen onze milieuvriendelijke technologieën uit, waarbij lucht/water-warmtepompen en zonnepanelen zorgen voor 60% tot 100% van de jaarlijkse vraag naar warm tapwater en verwarming.


Daikin-producten

Overzicht