No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Daikin Airconditioning Belgium NV/SA

Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre 
T +32 (0)10 23 72 23
F +32 (0)10 24 49 10
E info@daikin.be
http://www.daikin.be
Welvaartstraat 14-1 bus 3
B-2200 Herentals 
T +32 (0)14 28 23 30
F  +32 (0)14 28 23 39
Schoonzichtstraat 1/020
B-9051 Sint-Denijs-Westrem
T: +32 9 244 66 44
F: +32 9 220 65 10

Watergekoelde koelaggregaten

Watergekoelde koelaggregaten

Product Image

De efficiënte en onderhoudsvriendelijke watergekoelde koelaggregaten van Daikin zijn bijzonder geschikt voor kritieke industriële toepassingen waar de temperatuur met een nauwkeurigheid van ±0,5°C moet worden geregeld. 

Voordelen

Uitgebreid productassortiment

In ons uitgebreide assortiment voor middelgrote tot grote installaties vindt u ongetwijfeld het optimale model voor uw toepassing.

Veelzijdige toepassing

Daikin zorgt voor een optimaal energierendement in diverse proceskoelingstoepassingen, in alle omstandigheden en voor alle koelingsbehoeften.

Uitzonderlijk duurzaam

De centrifugale koelaggregaten van Daikin zijn voorzien van compressors met de nieuwste magnetische-lager-technologie, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en lagere onderhoudskosten.

Groot vermogen

Onze koelaggregaten kunnen een vermogen van tot wel 10.800 kW per unit bereiken en kunnen dienen als warmtebronnen voor gemeentelijke verwarmings- en koelingsystemen.

Producten

Overzicht
  • Grootschalige installaties

    Zelfs grote, energie-intensieve installaties kunnen op een zuinige manier werken en het stroomverbruik verminderen.  


  • Proceskoeling in fabrieken

    De koelaggregaten van Daikin zijn de perfecte oplossing voor proceskoeling in zware bedrijfsomstandigheden, want ze zorgen niet alleen voor een nauwkeurige besturing maar ook stabiliteit bij elke temperatuur.

  • Gemeentelijke koeling

    Krachtige, grote centrifugale koelaggregaten bieden ongeëvenaarde betrouwbaarheid en stabiliteit voor koelsystemen van grote installaties.

Centrifugaalcompressors

De innovatieve, wrijvingsloze centrifugaalcompressors bevatten slechts één bewegend onderdeel, wat zorgt voor grotere efficiëntie, meer betrouwbaarheid en lagere onderhoudskosten.

Invertertechnologie

De unieke invertertechnologie van Daikin gebruikt alleen dat vermogen dat nodig is om aan de werkelijke vraag te voldoen, en zorgt zo voor een hoger energierendement, snelle comfortniveaus en een snellere terugbetaling van uw HVAC-investering.