Daikin

Voordelen
Roundflow cassette

LUCHTSTROOMVERDELING IN 360°

pic02De luchtuiblaas van 360° zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur en luchtstroom doorheen een kantoor, restaurant of winkel en behoedt u van dode hoeken.

ZELFREINIGEND PANEEL

autoclean2De roundflow cassette van Daikin kan uitgerust worden met een speciale filter dat zichzelf dagelijks automatisch reinigt waardoor tot wel 50% energie bespaard wordt in vergelijking met traditionele standaardpanelen.

AANWEZIGHEIDSSENSOR

pressensorEen optionele aanwezigheidssensor bespaart tot wel 27% meer in energieverbruik, omdat het systeem dynamisch kan reageren op de bezetting van de kamer.

VLOERSENSOR VOOR EEN OPTIMAAL COMFORT

floorsensorDe roundflow cassette is voorzien van een vloersensor (optioneel). Deze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur tussen plafond en vloer.

FLEXIBLE INSTALLATIE

3602Dankzij de afsluitkit (optioneel) kan een 2-wegse, 3-wegse of 4 wegse luchtstroom worden bereikt waardoor de roundflow cassette ook geïnstalleerd kan worden in een hoek, langs een muur of in een kleine ruimte.

NAADLOOS INGEBOUWD IN PLAFONDS

ceiling2De roundflow cassette is gemakkelijk te installeren in verlaagde plafonds. Het moderne decoratiepaneel is beschikbaar in 2 kleurencombinatie nl. wit met witte uitblaaslamellen of wit met grijze uitblaaslamellen.

NIEUWE BEDIENING

De nieuwe, verbeterde bedrade bediening BRC1E52A/B geeft u toegang tot de volledige functionaliteit van de roundflow cassette met onder meer de keuze uit 3 weektimers en weergave van het energieverbruik per dag/maand/jaar.controller2