No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Daikin Airconditioning Belgium NV/SA

Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre 
T +32 (0)10 23 72 23
F +32 (0)10 24 49 10
E info@daikin.be
http://www.daikin.be
Welvaartstraat 14-1 bus 3
B-2200 Herentals 
T +32 (0)14 28 23 30
F  +32 (0)14 28 23 39
Schoonzichtstraat 1/020
B-9051 Sint-Denijs-Westrem
T: +32 9 244 66 44
F: +32 9 220 65 10

Daikin introduceert Multi-ZEAS gamma

Daikin brengt een nieuw gamma Multi-ZEAS units op de markt. Deze units leveren het hoge vermogen dat nodig is voor supermarkten, opslagruimtes voor voedsel en verwerkingsbedrijven en garanderen tegelijkertijd een energiebesparing van 35% tegenover traditionele koelsystemen.

Daikin & Huyzentruyt, op weg naar een mooie toekomst

Op 26 september 2013 stelde Woningbouw Huyzentruyt te Deerlijk met terechte trots het woonconcept “Modus 7” voor. Dit ambitieuze project betreft de ontwikkeling van zeven strakke eigentijdse woningen met elk een eigen invulling en inplanning naargelang de noden van de bewoner(s): of het nu om een jong gezin gaat, een ouder koppel dat graag levenslang thuis zou willen wonen of een hippe vrijgezel die droomt van een eigen loft. De klemtoon ligt op energiezuinigheid en betaalbaarheid, zonder daarom grote toegevingen te moeten doen. Voor de realisatie van de kijkwoningen te Deerlijk sloeg Huyzentruyt de handen in elkaar met DAIKIN.

Getuigenis: Proxy Thielemans

Een handelspand inrichten in de binnenstad, kent vele uitdagingen. De gemeente bepaalde dat aan de buitenzijde van het gebouw niets veranderd mag worden om vooral aan de achterzijde waar terrassen van omliggende appartementen op uitkijken, maximaal visueel en geluidsoverlast in te perken. Tegelijk wensen de winkeleigenaars een efficiënt totaalsysteem dat zowel aan de behoefte van de koelmeubelen voldoet, als voor een comfortabel binnenklimaat in de winkel zorgt.

Getuigenis: Primeurs Achiel

Primeurs Achiel is een begrip in de regio Oostende sinds 1929. Deze grote kruidenierszaak is leverancier van verse groenten en fruit, verfijnde charcuterie en kaas en dit aan heel wat horecazaken en hotels aan de kust.

Getuigenis: Julien Hazard

Julien Hazard had van in het begin zijn eisen hoog gesteld voor zijn nieuwe zaak die hij twee jaar geleden geopend heeft in Ukkel. Als jonge beginnende entrepreneur is hij één van de vier belangrijkste kaasrijper – affineurs in België. Hij had een strikt budget en zocht naar een koelinstallatie met een goede prijs/kwaliteit verhouding en die ook geruisloos en energiezuinig was. Bovendien moest de installatie voldoen aan zijn specifieke noden.

Getuigenis: Bistro Mathilda

Bistro Mathilda is een succesvolle horecazaak, gelegen op een zonnige hoek in het centrum van de kuststad Oostende.

Verplichting van energieprestatiegegevens in toekomstige communicatie

Op 1 januari 2013 ging de Europese Unie Richtlijn 2010/30/EU betreffende energielabels van airconditioners in voege. Dit is een volledig nieuw energielabel dan het door u reeds gekende energielabel. Deze richtlijn is verplicht en heeft gevolgen voor alle fabrikanten en installateurs die materialen in Europa leveren.