No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Daikin Airconditioning Belgium NV/SA

Avenue Franklin 1B
B-1300 Wavre 
T +32 (0)10 23 72 23
F +32 (0)10 24 49 10
E info@daikin.be
http://www.daikin.be
Welvaartstraat 14-1 bus 3
B-2200 Herentals 
T +32 (0)14 28 23 30
F  +32 (0)14 28 23 39
Schoonzichtstraat 1/020
B-9051 Sint-Denijs-Westrem
T: +32 9 244 66 44
F: +32 9 220 65 10

Case study: Nieuwbouwwoning in Zulte

Nicky en haar man kochten een stuk grond in de Oost-Vlaamse provincie Zulte, braken de bestaande woning die erop stond af en begonnen in 2011 met de bouw van hun alleenstaande woning. Het huis werd volledig conform de huidige regelgeving gebouwd en beschikt over een K-waarde van 42 en een E-peil van 43.

Stassano en Daikin zorgen samen voor een zorgeloze toekomst

In het aangename stadje Eeklo, ergens tussen Gent en Brugge, bevindt zich de gloednieuwe residentie Stassano. Vlakbij het stadscentrum, maar toch in een groene omgeving, bevinden zich vier woonblokken met elk 13 moderne en milieuvriendelijke assistentiewoningen, uitgerust met de Daikin warmtepomptechnologie. En ook de voorbereidingen voor een vijfde blok zijn al getroffen.

Daikin Altherma Integrated Solar Unit, de energiezuinige oplossing voor het koelen, verwarmen en produceren van sanitair warm water

Daikin staat wereldwijd bekend als één van de grootste spelers op de warmtepompmarkt, met een uitgebreid productassortiment voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Pionier op gebied van warmtepompen met al meer dan 50 jaar ervaring, blinken ze uit op het vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid. Al decennia lang produceren ze warmtepompen die gebruik maken van duurzame energiebronnen: buitenlucht of grondwater. Centraal in het gamma warmtepompen staat de vermindering van het energieverbruik, milieuvriendelijkheid, een efficiënt en strak design en een algemene toepasbaarheid in elke omgeving.

De Daikin totaaloplossing zorgt voor gezond binnenklimaat

De Daikin totaaloplossing zorgt voor gezond binnenklimaat! In de winter een woning verwarmen kan leiden tot een te droge lucht en in de zomer kan men wel al eens last hebben van een te hoge luchtvochtigheid. Bovendien worden moderne gebouwen steeds luchtdichter waardoor de luchtdoorstroming wordt verminderd. Voor een perfect binnenklimaat moet men daarom niet enkel de temperatuur kunnen regelen, maar ook de luchtvochtigheid moet op peil gehouden worden en dit in combinatie met de toevoer van verse zuivere lucht en de afvoer van vervuilde lucht.

Hoeveel elektriciteit verbruikt een warmtepomp nu werkelijk?

Er is de jongste tijd heel wat de doen over de stijging van de elektriciteitsprijzen en de mogelijke belastingverhoging van 6% naar 21%. Iedereen zal getroffen worden door deze prijsstijgingen. Maar in welke mate? En wat met huishoudens die voorzien zijn van een warmtepomp?

Club Brugge en Daikin vervullen droom wenskind Make-A-Wish

Club Brugge engageerde zich om tijdens de oefenwedstrijden van dit seizoen met het logo van Make-A-Wish op de Clubshirts te spelen. Make-A-Wish Belgium vervult al 25 jaar hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte. Afgelopen zaterdag zag de 9-jarige Hannes via Make-A-Wish en Daikin zijn grote wensdroom in vervulling gaan bij Club Brugge.

DAIKIN, de energiezuinige partner van “La Journée de la Rénovation”

DAIKIN Altherma warmtepompen voor een energiezuinige woning! DAIKIN staat wereldwijd bekend als één van de grootste spelers op de warmtepompmarkt, met een uitgebreid productassortiment voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Als pionier hebben zij al meer dan 50 jaar ervaring in warmtepompen en blinken ze uit op het vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid. Al decennia lang produceren ze warmtepompen die gebruik maken van duurzame energiebronnen: buitenlucht of grondwater. Centraal in het gamma warmtepompen staat de vermindering van het energieverbruik, milieuvriendelijkheid, een efficiënt en strak design en een algemene toepasbaarheid in elke omgeving.

Project: De 5de gevel. Haal meer uit uw dak!

De Vijfde gevel is het communicatie- en kennisdelingsplatform dat bouwheren, architecten, studiebureaus, aannemers en eigenaars van gebouwen creatieve ideeën aanreikt om méérwaarde uit hun dak te halen. Een academisch team en een selecte groep topfabrikanten delen hiervoor hun expertise en ervaringsdeskundigheid. Vanuit een gezamenlijke filosofie bieden ze kennis en oplossingen aan die hun economische meerwaarde reeds bewezen in talrijke projecten.

Daikin wordt nieuwe shirtpartner van Club Brugge

In het nieuwe voetbalseizoen 2015-2016 kiest Club Brugge voor Daikin, de wereldwijde topspeler in de markt van heating & cooling, als shirtpartner. Na enkele jaren partnership werd gekozen voor een intensere samenwerking waardoor het logo van Daikin nu zal prijken op de nieuwe shirts van de FCB spelers.

Project: De Derde Long

Daikin neemt dit jaar als partner deel aan De Derde Long. De Derde Long is een innovatief project rond ons dagelijks werk- en leefcomfort met een gezond binnenklimaat. In die zin functioneert de ruimte waarin we werken en wonen als ‘een derde long’

Ook in 2015 nog premies voor Daikin Warmtepompen!

De Daikin warmtepomp is door zijn laag energieverbruik en hoog rendement al een zeer goede investering die op lange termijn zijn geld terugverdient. De premies en subsidies die aan de warmtepompen gekoppeld worden maken deze interessanter dan ooit. Door een warmtepomp te installeren in een bestaande woning (die voldoet aan de isolatienorm) kan tot € 1.700 premie ontvangen worden.