Header JAMAL-V1.png

Daikin Early Summer 2022 tot 250€ cashback

Bereid je nu al voor op de zomer en laat een innovatieve Daikin-airco installeren. Wij belonen je met een mooie cashback en 6 maanden extra garantie.

Hoe gaat het in zijn werk?

De voorwaarden

Deze actie is geldig voor airco-installaties die ten laatste op 31 maart 2022 worden opgestart. Je moet je installatie uiterlijk op 15 april 2022 registreren via Stand By Me. Na deze datum kunnen we helaas geen cashback meer aanvaarden. De ‘Daikin Early Summer’-actie loopt enkel in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Klik hier om de volledige voorwaarden van deze Early Summer Actie te lezen

Welke airco?

Het bedrag van de cashback verschilt naargelang het type airco. Je hebt de keuze uit vier verschillende multisplit-warmtepompen:

  • € 100 op de 2MXM
  • € 150 op de 3MXM
  • € 200 op de 4MXM
  • € 250 op de 5MXM

Je installateur geeft je graag advies over de meeste geschikte airco voor jouw situatie.

 

De cashback aanvragen

Action.png

Da’s eenvoudig: om aanspraak te maken op de cashback en de extra garantie registreer je je geïnstalleerde airco zelf via Daikin Stand By Me. Daar maak je een persoonlijk account aan en voer je het serienummer van je installatie in. 

Voldoet jouw installatie aan alle voorwaarden, dan kun je via Stand By Me rechtstreeks de cashback aanvragen. De gratis extra garantie van 6 maanden wordt op dat moment ook automatisch geactiveerd.

Ja, ik droom van een comfortabele zomer met een Daikin-airco

Header ROBERT.png

 

Wij brengen je graag in contact met een erkende installateur die voor jou een gepersonaliseerde offerte opmaakt.