header_bim_Building-Consultancy_01_017.jpg

Daikin nodigt u uit tijdens Batibouw

Bent u architect, bouwpromotor en bent u geïnteresseerd in de nieuwe verwarmings- en koelingsoplossingen? Kom uw vragen stellen tijdens de receptie van Daikin op 28/02/2019 van 17u tot 22u.

Architectenavond op de Daikin stand (306 paleis 12)

28 februari is uw dag op Batibouw. Op deze dag wordt Batibouw speciaal voor u vanaf 17 uur geopend. Daikin nodigt u uit voor een receptie op zijn stand. We kunnen u op dit exclusieve moment de nodige informatie over onze nieuwigheden verschaffen. U krijgt de mogelijkheid om al uw vragen aan onze vertegenwoordigers te stellen.

Waar staat Daikin ?

Dit jaar kan u ons terugvinden in paleis 12 op stand 306

Energiezuinig verwarming voor superieur comfort

header-daikin-altherma-3-EHVH(X)-D_EHVZ-D_ERGA-DV(A)_installation-picture.jpg

Het Daikin Altherma-gamma – speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en aangepast aan de Europese klimaatbehoeften en seizoenschommelingen – is uitgegroeid tot de leider in warmtepompen. Dat komt omdat het merk hernieuwbare energiebronnen op een innovatieve manier integreert en telkens de efficiëntie en het comfort verbetert tegen een zeer betaalbare prijs.

De Daikin Altherma-units maken deel uit van het Bluevolution-gamma: ze maken gebruik van R32, een alternatief koelmiddel dat het milieu minder belast, waardoor betaalbaar comfort en maximale prestaties worden gegarandeerd.

 

Ontdek onze nieuwigheden 2019 !

Altherma 3rd generation lucht/water-warmtepompen verder uitgebreid. De 60ste editie van Batibouw is voor Daikin de perfecte gelegenheid om deze nieuwe producten te presenteren.