Skip to main content

De marktleider in aircoproducten

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan energiezuinige airconditioners, zal u altijd een oplossing voor koeling en verwarming vinden die voldoet aan uw behoeften.

energiezuinige aircotechnologieën voor de toekomst
energiezuinige aircotechnologieën voor de toekomst

Energiezuinige technologieën voor de toekomst

Onze airco-oplossingen hebben de gunstigste energielabels op de markt. Ze focussen op hernieuwbare energie en innovatieve technologieën, zoals onze inverter en warmterecuperatie, Zo haalt u uw voordeel uit een totaaloplossing die het rendement op uw investering maximaliseert. Onze toewijding voor milieubewuste producten garandeert dat de Daikin-units niet alleen voldoen aan de wettelijk bepaalde normen, maar jaren vooruitlopen op de regelgeving.

airconditioning goed ontwerp emura

Een goed ontwerp, is een unit die niet opvalt

We hebben zo veel verschillende types units dat we samen met u zeker een klimaat kunnen creëren dat perfect in uw interieur past.

optimaal comfort airconditioning
optimaal comfort airconditioning

Uw comfort is onze prioriteit

Onze airconditioners doen meer dan alleen maar de lucht koelen. Ze regelen de temperatuur, de verwarming, het vochtpeil en de luchtzuiverheid om u zo het comfortabelste klimaat te bieden.

bediening van airconditioning
bediening van airconditioning

Beheer uw energieverbruik

Comfort regelen moet eenvoudig, gebruiksvriendelijk, slim en energiezuinig zijn. Of u nu op zoek bent naar producten voor bij u huis of voor uw bedrijf, onze systemen helpen u om de controle te krijgen over uw omgevingtemperatuur.

Splitaircosysteem voor één ruimte

Voor één kamer

Een enkel-splitsysteem verbindt een binnenunit met een buitenunit, voor een gemakkelijke installatie en eenvoudige koeling en verwarming.

multisplitairconditioning voor uw woning

Voor uw volledige woning

Met lucht/lucht-warmtepompen van Daikin, kunt u tot vijf binnenunits op een buitenunit aansluiten, om tot vijf kamers efficiënt te koelen of verwarmen. De temperatuur kan voor elke kamer afzonderlijk geregeld worden.

NIEUW: Sluit een tank voor sanitair warm water en 3 binnenunits aan op uw lucht/lucht-warmtepomp.

airconditioning voor commerciële gebouwen

Voor commerciële en industriële gebouwen

The Daikin Direct Expansion (DX) en het op water gebaseerd systeem verbindt een onbeperkt aantal binnenunits met een buitenunit, voor het leveren van koeling, verwarming, ventilatie en warm water. De temperatuur kan voor elke kamer en zone afzonderlijk geregeld worden.

Verschillende modellen voor uw interieur

Airconditioning voor elk type gebouw

Of u nu een huiseigenaar, winkeluitbater of hotelmanager bent, de Daikin-warmtepompen houden u geven u het perfecte comfort. Selecteer uw type gebouw en vind de juiste oplossing voor uw project.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !