Vacatures bij Daikin - Er zit meer in een dag bij Daikin

Er zit meer in een dag bij Daikin

Meer innovatie, meer groei, meer verantwoordelijkheid, meer diversiteit, meer respect en meer plezier.
Bij Daikin vinden we dat je het maximum uit elke dag moet halen.

Welkom bij Daikin!

Daikin_lowres-46-2.jpg

We zijn op zoek naar: Commerciële & Technische Medewerkers

Inspiratie voor innovatie

Bent u net zo oplossingsgericht als wij? Als marktleider op het vlak van energierendement, vinden we dat onze vooruitstrevende productontwikkeling een ongeëvenaarde kwaliteit en flexibiliteit biedt voor onze totaaloplossingen.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven dat producten en diensten van topkwaliteit van getalenteerde mensen moeten komen. Daarom investeren we in persoonlijke ontwikkeling en bieden we gedurende uw hele carrière doorgroeimogelijkheden.

De Daikin-gemeenschap

Het is belangrijk om plezier te vinden in uw werk.
Gezelligheid en teamwerk zorgen voor een sterke band tussen collega's.
Neem eens deel aan een van de leuke activiteiten die ons Daikin Entertainment Team organiseert en u voelt zich onmiddellijk thuis.

Internationale stage

Bent u pas afgestudeerd en hebt u internationale ambities? De internationale stage van Daikin Europe biedt geselecteerde deelnemers de kans om internationale ervaring op te doen in combinatie met uitgebreide training om hun loopbaan bij Daikin een vliegende start te geven.

internationaltraineeship-careers.jpg

Hoor het van onze talenten

careers_veerle.jpg

Veerle

‘Bij de Technische dienst is het onze job om problemen op te lossen en technische vragen van klanten in het buitenland te beantwoorden. Onze afdeling heeft drie kernwaarden: snelheid, betrouwbaarheid en vriendelijkheid. We werken hard om ervoor te zorgen dat deze waarden dagelijks in de praktijk omzetten. Voor ons is het belangrijk om een betrouwbare ondersteuning te zijn voor onze klanten.'

careers_bert.jpg

Bert

'Open communicatie over de landsgrenzen heen is essentieel voor een internationaal bedrijf. Als lid van het Daikin-team voor digitale marketing in EMEA reis ik vaak naar filialen in het buitenland om er ons communicatiemateriaal te delen. Tijdens die bezoeken zie ik altijd de sterke bedrijfscultuur van Daikin, want ik werk niet alleen samen met mensen die het beste zijn in hun vak, maar ook een fantastische teamgeest hebben.'

careers_bas.jpg

Bas

‘Daikin is een vooruitstrevend bedrijf, niet alleen qua technologie maar ook op het vlak van HR. Ik ben er begonnen als stagiair en twee jaar later werkte ik al voltijds als toezichter in de productieafdeling. De kans om ervaring op te doen in een administratieve functie en zo een plekje te verdienen bij het team productietoezichters hebben mij de diverse en flexibele carrière geboden waar ik naar op zoek was.'

careers_jonas.jpg

Jonas

'Als internationale stagiair heb ik een vliegende start genomen om de beste rol voor mij te vinden in het bedrijf. Als internationale stagiair kan je met verschillende afdelingen werken, onder andere het hoofdkwartier in het Belgische Oostende en in buitenlandse filialen. Als adviserend verkoopsingenieur voor Europa en Afrika pas ik de vaardigheden en ervaringen uit mijn stage dagelijks toe om nieuwe en boeiende uitdagingen aan te gaan.

careers_lynn.jpg

Lynn

‘Ik ben in 2011 gestart bij het bevoorradingscentrum, maar ik raakte al snel geïnteresseerd in het technische en projectmatige aspect van het bedrijf. Omdat Daikin interne doorstroom promoot, heb ik besloten om naar de IT-afdeling te gaan. Dat bleek een geweldige zet, want zo kon ik me toeleggen op persoonlijke groei en mijn positie in het bedrijf verder ontplooien.'

Verrijk uw talent

We zijn op zoek naar unieke personen die met hun talenten tot onze groei en ons leiderschap kunnen bijdragen.

Uw talent

  • Oplossingsgericht
  • Zoekt kansen voor persoonlijke groei
  • Respecteert zichzelf en anderen
  • Wil duurzame ontwikkeling stimuleren
icons-careers.jpg

Onze sterktes

  • We zijn internationaal. In het hoofdkwartier voor EMEA zijn we een smeltkroes van achtergronden en nationaliteiten, met een sterke band met onze Japanse achtergrond.
  • We zijn pragmatisch. We stimuleren ondernemerschap en inspireren onze werknemers om hun eigen carrière te ontwikkelen.
  • We zijn respectvol. We bieden kansen om te groeien met ons uitgebreide trainingsprogramma, coaching en de flexibiliteit om van job te veranderen op basis van uw eigen ambities.
  • We zijn marktleider. Als de grootste innovator in onze sector, bieden we stabiliteit en ruime carrièremogelijkheden.

Solliciteer en verrijk uw talent

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die hun talenten willen verrijken. Ontdek onze huidige vacatures en solliciteer online.

Bent u op zoek naar een carrièrekans?

Bent u pas afgestudeerd en hebt u internationale ambities?

Bent u een student die op zoek is naar een uitdagende stage?

Bent u de ideale werknemer voor Daikin maar ziet u geen vacature die bij uw expertise past?

Stuur uw cv op in een open sollicitatie, want we zijn altijd op zoek naar innovatieve medewerkers!