Daikin laat collega’s niet in de koud staan.

Hope for Houston

En ook u kan helpen!

IMG_3395.JPG

In augustus keken we ontdaan mee hoe orkaan Harvey aan zijn genadeloze doortocht begon in Texas, USA. De schade en impact bleek enorm. Het stormweer veroorzaakte catastrofale overstromingen in het oosten van Texas en de miljoenenstad Houston. De orkaan is de ergste ooit meegemaakt in de Amerikaanse geschiedenis, de ijzingwekkende cijfers liegen er dan ook niet om. Meer dan 32.000 mensen zullen nog maandenlang dakloos zijn. Ruim 130.000 woningen zijn beschadigd, en zo'n 223.000 mensen vroegen al om financiële hulp van de federale regering.

Daikin Houston collega’s betrokken

Onder de vele slachtoffers ook Daikin collega’s van de belangrijke Amerikaanse vestiging in Houston. Straten stonden volledig blank waardoor velen hun auto compleet onder water liep. De huizen en bezittingen van meer dan 200 werknemers werden zwaar beschadigd door het water dat in de woningen tot wel 1,5 meter hoog stond. De zwaarst getroffen gezinnen zijn zelfs alles kwijt en leven momenteel in opvangtehuizen.

Om hen te helpen hun leven weer op te bouwen, wordt er vanuit Daikin Europe een solidariteitsactie op poten gezet. Club Brugge zet met veel enthousiasme zijn schouders mee onder dit project.

Club hart, warm hart.

Dat Club Brugge en Daikin dezelfde waarden delen, blijkt uit hun jarenlange partnership. Beiden hechten ze veel belang aan het groepsgevoel, solidariteit, respect en steun voor mekaar. Club was dan ook meteen bereid om het initiatief van Daikin Europe mee te ondersteunen.

Ook u kan uw steentje bijdragen en de vele gezinnen in nood helpen!

Picture3.jpg

Hoe kan u helpen?

Zoals u weet is Daikin shirtsponsor van Club Brugge. Tijdens de match Club Brugge – KV Oostende in de week van 22 januari 2018 zal voor één keer een ander logo prijken op de borst van de Club-spelers. Bedrijven kunnen namelijk een bod plaatsen waarbij de hoogste bieder voor één dag hoofdpartner van Club Brugge wordt.

De opbrengst van deze actie gaat integraal naar de getroffen Daikin medewerkers in Houston.

Naast de aanwezigheid van het logo op de shirts bieden Daikin en Club een volledig VIP-package aan dat naast de grote visibiliteit ook een onvergetelijke ervaring biedt voor de medewerkers, klanten, zakenrelaties,…

Aangeboden package HOOFDPARTNER Club Brugge – KV Oostende

  • Shirtpubliciteit: uw logo op de borst tijdens de match Club Brugge – KV Oostende
  • Branding door middel van LED publiciteit: uw logo of boodschap gedurende 180 sec op de boarding rond het veld, 90 sec op de led luifel boarding en 90 sec op de ledwall in een bedankingsvideoboodschap door doelman Horvath
  • Hospitality: U wordt met 4 personen uitgenodigd voor een exclusief VIP-arrangement in het Club House