Skip to main content

Cashback Daikin

Geniet van een uitzonderlijke cashback tot €225 op de aankoop van een lucht-lucht warmtepomp.  Je hebt tot 31/03/24 om je bestelling te plaatsen bij je installateur en je in te schrijven voor de actie.

Hoe werkt het?

 1. Neem contact op met een installateur.
 2. Keur de offerte van uw installateur goed vóór 31/03/2024 (de offerte is opgesteld na 01/01/2024).
 3. Schrijf je vóór 31/03/2024 in om je unieke code te ontvangen
 4. Plan de installatie van je warmtepomp.
 5. Registreer je nieuwe luncht/luchtwarmtepomp tussen 01/04/24 en 30/06/2024 op Stand By Me.
 6. Activeer je cashback met de unieke code die je via email hebt ontvangen.
 7. Zodra je dossier is gecontroleerd, wordt het cashbackbedrag teruggestort op je bankrekening.

De voorwaarden

Deze promotie is geldig voor bepaalde lucht/luchtwarmtepompen.

Het verzoek voor cashback moet uitsluitend worden ingediend via de website standbyme.be tussen 1 april 2024 en 30 juni 2024, op voorwaarde dat je beschikt over een geldige persoonlijke promotiecode. Na deze datum kan er geen cashback meer worden aangevraagd. Deze actie is alleen geldig in België en het Groothertogdom Luxemburg. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of acties.

Welke warmtepomp?

Het bedrag van de cashback hangt af van de capaciteit van de buitenunit die je wilt installeren. Je kunt kiezen uit vier multi-split warmtepompen. Met deze oplossing is het mogelijk om verschillende binnenunits aan één enkele buitenunit te koppelen. Zie hieronder voor de cashbackbedragen die we aanbieden:

 • € 90 op de 2MXM
 • € 135 op de 3MXM
 • € 180 op de 4M(W)XM
 • € 225 op de 5MXM

Je installateur geeft je graag advies over de meeste geschikte oplossing voor jouw situatie.

De cashback aanvragen

Da’s eenvoudig: om aanspraak te maken op de cashback en de extra garantie registreer je je geïnstalleerde lucht-lucht warmtepomp zelf via Daikin Stand By Me. Daar maak je een persoonlijk account aan en voer je het serienummer van je installatie in. 

Voldoet jouw installatie aan alle voorwaarden, dan kun je via Stand By Me rechtstreeks de cashback aanvragen. De gratis extra garantie van 6 maanden wordt op dat moment ook automatisch geactiveerd.

Registreren voor de aanbieding

Om te profiteren van de cashbackactie moet je je vóór 31/03/2024 registreren om je unieke code te ontvangen. Vul hiervoor het volgende formulier in. De bestelbon of offerte ondertekend door uw installateur zal dienen als bewijs. Zodra je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met de unieke code.