Daikin Altherma Bi-bloc

Flexibiliteit, de garantie voor een optimale warmtepomp oplossing

Waarom kiezen voor Daikin Altherma Bi-bloc?

De Daikin Altherma Bi-bloc is het flexibel, compact wandmodel dat een perfecte oplossing biedt wanneer er geen productie van sanitair warm water nodig is.

Compacte en flexibele installatie

De Daikin Altherma Bi-bloc is uitermate geschikt voor installaties waar sanitair warm water geproduceerd wordt door een individueel of bivalent systeem. Dit flexibele en kleine wandmodel kan perfect gemonteerd worden op plaatsen waar beperkingen zijn op gebied van hoogte of oppervlakte.

Perfect geschikt voor nieuwe en energiezuinige woningen

De Daikin Altherma lage temperatuur Bi-Bloc werd geoptimaliseerd om aan alle woningbehoeften inzake rendement, comfort en toepassingen te voldoen. Deze units bieden de perfecte oplossing voor energiezuinige woningen.

Online Wifi Controller

Niet thuis? Geen probleem. Met de Daikin Online Wifi Controller bedient u de ruimtetemperatuur, de tanktemperatuur en/of de bedieningsmodus eenvoudig op afstand vanaf uw smartphone. Alles onder controle, waar u ook bent.

Andere mogelijkheden

Er zijn verschillende modellen binnen het Daikin Altherma Bi-Bloc gamma. Er bestaan units ‘enkel verwarmen’ en ‘verwarmen en koelen’ en om aan de EPB-eisen in Vlaanderen te voldoen, bestaat er een speciale unit zonder elektrische weerstand.