Daikin Altherma Integrated

Lucht/water warmtepomp: verwarmen en sanitair warm water

Waarom kiezen voor Daikin Altherma Integrated?

Deze binnenunit beschikt standaard over een geïntegreerde warmwatertank en heeft daardoor een minimale voetafdruk en een permanente beschikbaarheid van sanitair warm water. Het is een compacte en kleine unit.

Geïntegreerde vloerunit, bespaart tijd en ruimte bij de montage

De roestvrijstalen warmwatertank is in de unit geïntegreerd, en alle  verbindingen tussen de warmtepomp en de tank zijn in onze fabriek voorgemonteerd. Hierdoor verloopt de montage veel sneller in vergelijking met een traditionele installatie. Alle water en koelmiddelaansluitingen bevinden zich bovenop de unit, waardoor ze makkelijk bereikbaar en aansluitbaar zijn.

Eenvoudige onderhoud

De elektrische printplaat en de hydraulische componenten zijn bereikbaar via de voorkant. Dit vereenvoudigt het onderhoud.

Online Wifi Controller

Niet thuis? Geen probleem. Met de Daikin Online Wifi Controller bedient u de ruimtetemperatuur, de tanktemperatuur en/of de bedieningsmodus eenvoudig op afstand vanaf uw smartphone. Alles onder controle, waar u ook bent.

Andere mogelijkheden

Er zijn verschillende modellen binnen het Daikin Altherma Integrated gamma. Er bestaan units ‘enkel verwarmen’ en ‘verwarmen en koelen’ en om aan de EPB-eisen te voldoen, bestaat er een model zonder elektrische weerstand, alsook een 'Daikin Atlherma Integrated Bizone'.

Waarom kiezen voor Daikin Altherma Integrated Bizone?

Deze binnenunit beschikt standaard over een geïntegreerde warmwatertank en het geeft de gebruiker de bijkomende mogelijkheid om met twee verschillende temperatuurzones te werken.

Optimaal rendement garandeertmaximale flexibiliteit op het vlak van aansluitbare verwarmingselementen

De Daikin Altherma Bizone biedt de gebruiker de flexibiliteit om verschillende verwarmingselementen zoals bijv. vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren te combineren en tegelijk het rendement te optimaliseren.

Het Bizone-principe

De Daikin Altherma Integrated Bizone is voorzien van een geïntegreerde tank en van 2 CV aansluitingen. Één voor de radiatoren die 45°C nodig hebben en één voor de vloerverwarming die max. 35°C nodig heeft. Door met 2 watertemperaturen te werken, is het mogelijk om het rendement van de warmtepomp te verhogen.

Online Wifi Controller

Niet thuis? Geen probleem. Met de Daikin Online Wifi Controller bedient u de ruimtetemperatuur, de tanktemperatuur en/of de bedieningsmodus eenvoudig op afstand vanaf uw smartphone. Alles onder controle, waar u ook bent.