GCU Compacte

Gascondensatieketel: Verwarmen en sanitair warm water

Waarom kiezen voor Daikin gascondensatieketel met geïntegreerde warm watertank?

GCU compact levert een uitstekende verwarming, een maximale waterhygiëne en is zeer compact. Deze unit combineert de gascondensatie technologie van een condenserende gasketel met een geïntegreerde opslagtank voor zonne-energie. De opgebouwde condenserende gasketel kan, zonder ombouw, gebruikt worden voor alle soorten gas, inclusief propaan.

Meer dan alleen een gascondensatieketel

De GCU Compact combineert moderne gascondensatietechnologie met een warmteaccumulator en een opslagtank voor zonne-energie in de kleinst mogelijke ruimte. Dankzij het geïntegreerde design en de speciale eigenschappen van de GCU compact kunt u maximaal energie besparen, want deze kan ook gebruikt worden als een effi ciënte warmteaccumulator voor andere warmtebronnen. Deze kan, naast als thermisch systeem op zonne-energie, bijvoorbeeld ook gekoppeld worden aan een externe energiebronnen.

De warmte blijft binnen

De opslagtank heeft een dubbelgelaagde kunststoff en structuur. De ruimte tussen de binnenste en de buitenste opslagruimte bevat een effi ciënte schuimisolatie. Dankzij deze extreme warmte-isolatie zijn de warmteverliezen bij de GCU Compact globaal gezien zeer beperkt.

Warm en schoon water is onmisbaar

In ons moderne leven willen we op elk moment voldoende warm water ter beschikking hebben op de gewenste temperatuur. Dat dit water ook hygiënisch is, is uiteraard een vereiste. Conventionele waterboilers schieten hier vandaag de dag vaak tekort. Daarom kreeg hygiëne bij ons de hoogste prioriteit!