Daikin gaswandketel

Efficiënt, veilig, zuinig

Waarom kiezen voor Daikin gascondensatieketel?

  • Energiebesparende condensatie technologie met een rendement tot 109%
  • Maximale effi ciëntie dankzij de 2-in-1 warmtewisselaar
  • Optimaal geschikt voor installatie in de kleinste ruimtes
  • 10 jaar garantie op de warmtewisselaar

Het beste antwoord op stijgende prijzen: efficiëntie

Dankzij de energiebesparende condensatietechnologie haalt de WHGB een rendement tot 109%. De grote voordelen van deze gascondensatieketels zijn de minimale afmetingen, de uiterst eenvoudige bediening en installatie, de fl uisterstille werking en het maximale rendement voor sanitair warm water en centrale verwarming.

De combi-ketel

De combi-ketel maakt gebruik van het doorstroomprincipe om water onmiddellijk op te warmen. Hierbij wordt sanitair warm water uiterst effi ciënt opgewarmd dankzij de speciale 2-in-1 warmtewisselaar. Extra  functies zorgen voor een optimaal gebruiksgemak: de COMFORT functie garandeert dat warm water snel beschikbaar is wanneer u dat wenst. In ECO-modus “leert” de ketel om uw specifieke behoefte aan warm water te herkennen en past het voor verwarming van het water daaraan aan.

10 jaar garantie

De warmtewisselaars in alle modellen worden geleverd met een garantie van  10 jaar. Over betrouwbaarheid gesproken! De speciale 2-in-1 warmtewisselaar van deze gascondensatieketel wordt gebruikt voor de centrale verwarming en het sanitair warm water. Deze unit warmt het sanitair warm water via het doorstroomprincipe op. Dit resulteert in een tot 30 % efficiëntere verwarming in vergelijking met traditionele gascondensatieketels.