Stookolieketel A1

Condenserende stookolieketel

Waarom kiezen voor Daikin condenserende stookolieketel?

De verwarmingsketel A1 is een technologisch hoogstandje, doordat hij zowel hoge temperaturen kan behalen voor radiatoren als lage temperaturen voor vloerverwarming. De A1 samen met vloerverwarming en een zonneinstallatie geeft u de energiezuinigste oplossing voor installaties met stookolie.

Een belangrijke keuze!

De keuze van de juiste stookolieketel is bepalend voor de volgende 15 tot 25 jaar. De verwarmingskosten zullen in deze periode geleidelijk aan oplopen. Daarom is het belangrijk dat u nu de grootst mogelijke besparing realiseert. Enkel de condensatie-technologie gebruikt de aangevoerde energie nagenoeg volledig. De condenserende A1 verbruikt minder energie dan gewone stookolieketels. Hij biedt een aanzienlijke energiebesparing dankzij zijn uitstekende rendementen.

15 jaar garantie

Om te garanderen dat uw investering veiliggesteld is, wordt een garantie van 15 jaar op de kamerbrander gegeven. Dus, waarom nog twijfelen!

Aangenaam warmtegevoel, ook met vloerverwarming

De A1 is ideaal voor alle vloerverwarmingssystemen met warm water, aangezien hij condenserend is. Bovendien is het een uitstekende oplossing voor de vervanging van bestaande oude systemen. Daikin biedt trouwens ook vloerverwarmingssystemen aan.