NikeMuiden_11_02.jpg

Daikin adviseert erkende installateurs

90% van het succesverhaal van een project hangt af van de kwaliteit van de uitgevoerde werken. De Daikin installatie moet worden uitgevoerd door professionals met de nodige certificeringen.

Wat zeggen de Daikin klanten...

Waarom beroep doen op een warmtepomp installateur?

Een warmtepomp installateur zal je warmtebehoefte nauwkeurig analyseren. Op die manier kan je de juiste dimensionering voor je warmtepomp kiezen en zal je warmtepomp maximaal renderen. Het is immers zeer belangrijk om een warmtepomp te kopen met het juiste vermogen. Zo zal de warmtepomp exact de warmte afgeven die noodzakelijk is, zonder te veel of te weinig warmte af te geven. 

Zodra de warmtepomp volledig geïnstalleerd is, zal de warmtepomp installateur een kwaliteitscontrole uitvoeren. Vervolgens wordt de warmtepomp op de juiste manier ingesteld. Na de installatie is de warmtepomp zo goed als onderhoudsvrij.

SBM_EHSH(X)(B)-B_003_17_installation pictures.jpg

Opleidingen en certificaties

De installateurs, die u ontvangt als u dit formulier invult, zijn installateurs die onze opleidingen hebben gevolgd om zo een optimale service te kunnen garanderen!

De Daikin installateurs, die wij doorgeven, zijn gecertificeerd en werden geselecteerd op basis van de geleverde kwaliteit bij uitvoering van de installatie, alsook hun commerciële aanpak en de werfopvolging.