Skip to main content

Wenst u een prijsofferte te ontvangen?

Daikin werkt samen met erkende installateurs die samen met u de ideale oplossing zoeken. Vraag hen een vrijblijvende studie op maat aan!

Woont u in Nederland of ligt uw project in Nederland, dan schakelt u beter over naar de site van onze collega's in Nederland.

Aan een warmtepomp / airco-systeem is er uiteraard ook een prijskaartje verbonden. Hoeveel een Daikin precies kost, hangt af van heel wat factoren, zoals het type oplossing en de verschillende modellen.

Wenst u een Daikin prijsofferte te ontvangen? Daikin stelt u in contact met een erkende installateur die u zal contacteren om samen een gepersonalisereerde offerte te maken.

Wat zeggen de Daikin klanten...

Waarom beroep doen op een warmtepomp installateur?

Een warmtepomp installateur zal je warmtebehoefte nauwkeurig analyseren. Op die manier kan je de juiste dimensionering voor je warmtepomp kiezen en zal je warmtepomp maximaal renderen. Het is immers zeer belangrijk om een warmtepomp te kopen met het juiste vermogen. Zo zal de warmtepomp exact de warmte afgeven die noodzakelijk is, zonder te veel of te weinig warmte af te geven. 

Zodra de warmtepomp volledig geïnstalleerd is, zal de warmtepomp installateur een kwaliteitscontrole uitvoeren. Vervolgens wordt de warmtepomp op de juiste manier ingesteld. Na de installatie is de warmtepomp zo goed als onderhoudsvrij.

Opleidingen en certificaties

De installateurs, die u ontvangt als u dit formulier invult, zijn installateurs die onze opleidingen hebben gevolgd om zo een optimale service te kunnen garanderen!

De Daikin installateurs, die wij doorgeven, zijn gecertificeerd en werden geselecteerd op basis van de geleverde kwaliteit bij uitvoering van de installatie, alsook hun commerciële aanpak en de werfopvolging. 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !