Design airco's: een streling voor het oog

Design airco's: een streling voor het oog

Airconditioning units worden almaar gesofisticeerder en performanter. Dat uit zich niet alleen in energiezuinigere modellen. Ook aan het ontwerp wordt meer en meer aandacht besteed. Design airco’s zijn een echte streling voor het oog en verdienen hun plaats in elk interieur. Bovendien zorgen ze voor een gezond binnenklimaat en blinken ze uit in energiezuinigheid.

24 uur op 24 een gezond binnenklimaat

Een doeltreffend airconditioningsysteem zorgt niet alleen voor een koele woning in de zomer. Het garandeert ook een gezond binnenklimaat: een must in elke moderne woning. Als de binnenlucht niet zuiver is, loop je namelijk het risico om verkouden te worden. Maar op lange termijn kunnen de gevolgen erger zijn en loeren chronische aandoeningen om de hoek.

Design aircos: blikvangers in je interieur

Design airco’s combineren het beste van twee werelden. Ze zijn uiterst performant én vormen een blikvanger in je interieur. Het resultaat is een stijlvolle en hoogkwalitatieve klimaatregeling die naadloos overgaat in je interieur. Doorgaans wordt er voor een wandairco gekozen die een echte blikvanger vormt. De airco’s voldoen aan alle technische eisen van een moderne installatie en spelen in op de behoeften van de gebruikers.

Energiezuinig en fluisterstil

Design airco’s tillen de inrichting van je interieur naar een hoger niveau. Maar er is meer. De cijfers op je energiefactuur gaan namelijk de omgekeerde richting uit. Dankzij de jarenlange research zijn de airconditioning units uiterst energiezuinig. Een energierendement tot A+++ is geen uitzondering meer.

Daarnaast produceren design airco’s amper geluid; het geluidsniveau beperkt zich tot 19 decibels. Daardoor kun je in alle rust van je woning genieten