header_installers.png

Bouw uw bedrijfsactiviteiten uit met Daikin

We hebben het ruimste assortiment kwaliteitsproducten voor warmtepompen , airconditioning , ventilatie , koeling en Applied Systems op de markt.

Maximaal comfort

Creëer een klimaat dat ontworpen is aan de levensstijl van uw klanten

Hoge kwaliteit

Ontspan en geniet van de voordelen van onze betrouwbare oplossingen

Energie rendement

Zorg voor energiebesparing met onze milieubewuste oplossingen

Service

Vertrouw op onze naverkoopdienst en onze service contracten


De warmtepomp-trein is vertrokken. Stap jij op?

Word een temmer van temperaturen!
Word Daikin warmtepompinstallateur.

Volg de Daikin opleiding en word warmtepompinstallateur. Zo verhoog je de levenskwaliteit van je klanten én garandeer je jezelf van een duurzame professionele toekomst.

Multi-Split selectiesoftware

Eenvoudige, webgebaseerde selectietool voor ons multi-split gamma. Deze tool maakt het mogelijk om het meest geschikte systeem voor de individuele behoeften van elke klant kiezen.

Lees het HIER

Daikin Business Portal

Ons online Daikin Business Portal geeft u onmiddellijk toegang tot alle informatie en tools die u nodig hebt bij de plaatsing. Van handleidingen en presentaties tot video's en selectiesoftware, u kunt deze krachtige zoekmachine als tool gebruiken om uw vragen te beantwoorden en uw zakelijke activiteiten te ondersteunen.

Binnenluchtkwaliteit- en ventilatie-oplossingen

Bij het plannen van nieuwe gebouwen moet met veel zaken rekening worden gehouden. Naast structurele factoren moet er ook rekening worden gehouden met verwarming, koeling en iets wat vaak wordt verwaarloosd: de kwaliteit van de binnenlucht. Die is belangrijk voor de gezondheid van ons allemaal.

Vrouw kijkt uit het raam
Een groep lachende mensen.

Het grootste netwerk in Europa

Daikin Europe werd meer dan 45 jaar geleden in Europa opgericht en heeft daardoor de ervaring en het netwerk om innovatieve producten voor verwarming en airconditioning te maken. We kennen de markt en we hebben de middelen om aan uw behoeftes te voldoen. Met ons eigen European Development Centre en onze focus op energiezuinige producten kunnen we klimaatproducten in Europa voor Europa maken.

Daikin fluisterstille behuizing

Voldoe aan de strengste geluidsnormen en verhoog uw flexibiliteit bij het gebruik van Sky Air en VRV-warmtepompen dankzij een reductie van het geluidsvermogen tot 10 dB(A)

  • Speciaal ontworpen voor Sky Air en VRV-warmtepompen
  • In de fabriek geteste gegevens voor geluid, capaciteit en efficiëntie
  • Geen extra berekeningen nodig
een tuin met bomen

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Daikin biedt de ruimste keuze aan producten voor verwarming en koeling voor alle omgevingen en persoonlijke voorkeuren. Kom meer te weten over de beschikbare opties door een toepassing te kiezen.

Duurzaam verwarmen dankzij energiezuinige warmtepompen

Energiezuinige airconditioning oplossingen voor elk gebouw

Commerciële en industriële koeling

Ventilatiesystemen die zorgen voor gezonde en zuivere binnenlucht

Volg het nieuws uit de sector