Skip to main content

De totaaloplossing voor het binnenklimaat in (kantoor)gebouwen

Met onze energiezuinige klimaatoplossingen voor kantoren en grote gebouwen garandeer je op elk moment een optimaal comfort en bespaar je op werkingskosten.

Focus op uw onderneming

Volledig ontzorgd

Dankzij onze totaaloplossing werken je medewerkers in alle comfort. Zo kun je al je energie op je bedrijfsactiviteiten focussen.

 

Optimaal energierendement

Kosten voor verwarming en koeling zijn goed voor minstens 50% van je energieverbruik. Door te kiezen voor de energiezuinige oplossing van Daikin bespaar je aanzienlijk op je totale energiefactuur.

Uw persoonlijke vertegenwoordiger van Daikin

Één contactpersoon

Om je de beste service te kunnen garanderen, hebben we bij Daikin één contactpersoon voor jouw project. Je kunt op deze persoon rekenen van de eerste brainstorm tot in de onderhoudsfase na de installatie.

Energiezuinige klimaatregeling in heel je gebouw

Met onze totaaloplossing beheer je makkelijk de verwarming, koeling en ventilatie in elke ruimte van je gebouw.

Onze verschillende binnenunits passen naadloos in jouw gebouw

Makkelijk je bestaande airco-units vervangen

Heb je verouderde airco-units? Die kun je makkelijk en snel vervangen door Daikin-units.

Hergebruik bestaande leidingen en bedrading in kantoren en grote gebouwen

Al onze producten kun je aansluiten op bestaande koelleidingen en bedrading. Zo vermijd je extra kosten en beperk je onderbrekingen.

Minimaliseer de installatiekosten in kantoren en grote gebouwen

Flexibele units, zoals de Fully Flat Cassette, passen perfect in standaard plafondtegels, zodat de installatiekosten minimaal blijven.

Werkt samen met uw toestellen van derden in kantoren en grote gebouwen

Met het bedrijfsbeheersysteem Intelligent Touch Manager integreer je makkelijk toestellen van andere fabrikanten

Bovendien realiseer je met Daikin grote energiebesparingen, waardoor je je investering snel terugverdient.

Van kleine kantoren tot grote wolkenkrabbers

Of je project nu klein of groot is, Daikin heeft altijd dé oplossing voor het binnenklimaat van je gebouw. Ontdek welke producten geschikt zijn voor jouw situatie.

 • Kleine kantoren

  Het gamma Sky Air, met een afzonderlijke bediening voor elke unit, is ideaal voor kleinere ruimtes.

 • Middelgrote kantoorgebouwen

  Een VRV-systeem is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes. Je hebt de optie om de units centraal of afzonderlijk aan te sturen.

 • Grote kantoorgebouwen en wolkenkrabbers

  Voor middelgrote tot grote ruimtes zijn koelaggregaten en luchtbehandelingsunits met een centraal beheerd systeem de ideale oplossing.

 • Grote kantoorlobby's

  Biddle-luchtgordijnen beperken het verlies van warme of koude lucht en garanderen zo een constant comfort. Bovendien verhogen ze het energierendement met maximaal 72%.

 • Intelligente bediening

  Met het Business Management System en de Intelligent Touch Manager beheer je het binnenklimaat makkelijk en efficiënt. Kies tussen een centraal of lokaal beheerde bediening, stel timerprogramma's in, optimaliseer het energieverbruik en bedien ook vlot toestellen van andere fabrikanten.

 • Verse lucht

  Breng verse, propere en gezonde lucht binnen met onze luchtbehandelingsunits. Ze zijn ideaal voor middelgrote tot zeer grote ruimtes en compatibel met alle Daikin-producten die gebruikmaken van ons aircosysteem.

bg-image

Immogra case

Het Daikin VRV IV-systeem combineert een eigentijdse look met een onzichtbare klimaatregeling.

  bg-image

  Claerhout Communicatiehuis

  Reclamebureau Claerhout Communicatiehuis koos voor een VRV-totaaloplossing voor zijn kantoorgebouw met landschapsbureaus.

  bg-image

  Velocity

  Met het VRV-warmterecuperatiesysteem van Daikin ging Velocity, een stijlvol kantoorgebouw in Surrey in het VK, voluit voor duurzaamheid.

   bg-image

   Zakencentrum VMD

   We voorzagen een totaaloplossing met warmtepompen in het hoogste kantoorgebouw van Kroatië.

   bg-image

   Kristaltoren

   Dit indrukwekkende kantoorgebouw in Boekarest (Roemenië) kreeg een eigentijds, energiezuinig en veelzijdig aircosysteem.

    bg-image

    Torre Serenissima

    We gaven het verouderde koelsysteem van dit elf verdiepingen tellende kantoorgebouw in Verona (Italië) een volledige upgrade voor meer energierendement en comfort.

    bg-image

    Wij staan voor jou klaar

    Natuurlijk wil je in jouw kantoorgebouw op elk moment genieten van een optimaal binnenklimaat. Een correct onderhoud van je Daikin-systeem is dan ook cruciaal voor een continue werking en een lange levensduur. Zo komen de productiviteit en de gezondheid van je werknemers nooit in het gedrang.

    Hulp nodig?

    Hulp nodig?

    Hulp nodig?

    Hulp nodig?

    Solliciteer nu !