Neem de controle over het comfort en de energiekosten van uw grote gebouw

Neem de controle over het comfort en de energiekosten van uw gebouw

Met de energiezuinige Daikin klimaatoplossingen voor kantoren en grote gebouwen, kunt u uw werkingskosten aanzienlijk verlagen.

Focus op uw onderneming

Uw comfort is onze prioriteit. Met de Daikin oplossingen kunnen zowel u als uw medewerkers comfortabel werken. We bieden u energiezuinige producten, zodat u uw energie op uw bedrijfsactiviteiten kan focussen.

Investeer in uw energierendement

Investeren in een Daikin product dan bespaart u geld op de lange termijn. Uw kosten voor verwarming en koeling maken ten minste 50% van uw energieverbruik uit, dus een energiezuinige oplossing heeft een aanzienlijk impact op uw totale energiekosten.

energyefficiency_offices.png

Uw persoonlijke Daikin vertegenwoordiger

Om de beste klantendienst te kunnen garanderen, hebben we bij Daikin één contactpersoon voor uw project. Deze persoon is er om u bij elke fase van uw project te helpen, van de eerste brainstorm tot het onderhoud na de installatie.

Een totaaloplossing voor de klimaatregeling van uw gebouw

Van energiezuinige verwarming en airconditioning tot onze gebouwbeheersystemen, we hebben oplossingen voor uw kantoren en grote gebouwen. Meer info over de beschikbare oplossingen voor uw gebouw.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Toegang en onthaal

  • Minimaliseer het verlies van warme en koude lucht via de ingang met onze Biddle luchtgordijnen en bespaar tot 72% door deze op onze warmtepompen aan te sluiten in plaats van het elektriciteitsnet
  • Intelligente programma's maken klimaatregeling eenvoudig in heel het gebouw en met ons gebouwbeheersysteem kunt u alle aspecten van uw gebouw (verwarming, koeling, elektriciteit, verlichting, liften, enz.) integreren en aansturen

2. Kantoorruimte

  • De unieke, Fully Flat cassette past naadloos in valse plafondtegels en verstoort met zijn stille werking de concentratie van de kantoormedewerkers niet
  • Verse, propere en gezonde lucht zonder schimmels en allergenen

3. Vergaderzalen

  • Gebruik vloerverwarming bij hoge plafonds om de lucht dicht bij de grond te verwarmen

4. Keuken en toilet

  • Integreer op een gemakkelijke manier warm water oplossingen voor keukens en toiletten

5. Serverruimte

  • Betrouwbare technische koeling tot -20°C voor uw serverlokalen

6. Vergaderzaal

  • De intelligente bewegingssensor richt de luchtstroom weg van mensen en schakelt de unit automatisch over naar een energiebesparende modus of schakelt zich uit wanneer de ruimte leeg is

Onze verschillende binnenunits zijn ontworpen om perfect in uw kantoorgebouw geïntegreerd te kunnen worden.

Cassettes voor kantoren en grote gebouwen

Cassette

Cassettes zijn ontworpen voor een optimaal luchtdebiet in alle types kleine en grote ruimtes. Ze houden ruimte vrij aan de wand en op de vloer. Met het grootste assortiment op de markt garanderen we een perfect systeem voor uw gebouw en uw interieur.

Ontdek onze Fully Flat Cassette

Ontdek onze Roundflow Cassette

plafondinbouwunits voor kantoren

Plafondinbouwmodel

Plafondinbouwunits zijn ideaal voor elk type interieur omdat ze er perfect in passen. Ze worden discreet in valse plafonds geplaatst zodat alleen de luchtventilatie zichtbaar is.

wandmodellen voor kantoren

Wandmodel

Onze wandunits worden internationaal geprezen voor hun ontwerp. Met hun strakke en elegante look wordt klimaatregeling stijlvol.

Plafondonderbouwmodellen voor kantoren en grote gebouwen

Plafondonderbouwmodel

Plafondonderbouwcassettes zijn ontworpen voor flexibiliteit. Dit is ideaal voor ruimtes zonder valse plafonds of met een beperkte vloerruimte. Met de afzonderlijke lamelbediening en de verschillende uitblaashoeken past het systeem in elk interieur.

Vloermodellen voor kantoren en grote gebouwen

Vloermodel

De vloermodellen zijn ideaal voor ruimtes met hoge plafonds. Hun nabijheid bij de vloer is optimaal voor verwarming of koeling rondom de unit.

Upgrade of vervang uw bestaande airconditioningunits op een eenvoudige manier

Daikin units zijn reeds aangepast om verouderde untis te vervangen. Om een snelle installatie mogelijk te maken, kunnen onze producten aangesloten worden op bestaande koelleidingen en bedrading. Zo vermijdt u extra kosten en kunnen onderbrekingen beperkt worden. Flexibele units, zoals de Daikin Fully Flat cassette passen perfect in standaardplafondtegels en met het bedrijfsbeheersysteem Intelligent Touch Manager kan u uw toestellen van derden integreren. Met grote energiebesparingen en minimale installatiekosten zal u uw investering snel terugverdienen.

replacement_logo.png
Hergebruik bestaande leidingen en bedrading in kantoren en grote gebouwen

Onze producten voor kantoren en grote gebouwen zijn ontworpen voor snelle installatie hergebruiken bestaande leidingen en bedrading om extra kosten te vermijden en onderbrekingen te beperken.

Minimaliseer de installatiekosten in kantoren en grote gebouwen

Flexibele units, zoals de Fully Flat Cassette van Daikin, passen rechtstreeks in standaardplafondtegels om de installatiekosten te minimaliseren.

Werkt samen met uw toestellen van derden in kantoren en grote gebouwen

De Intelligent Touch Manager is een bedrijfsbeheersysteem dat samen met uw toestellen van derden werkt.

Van kleine kantoren tot grote wolkenkrabbers

Of uw project nu groot of klein is, we hebben producten voor verwarming en koeling die bij uw gebouw passen. Vind de juiste producten door de grootte van uw gebouw of uw behoefte te selecteren.

 
office-small-710x460.png

Kleine kantoren

Het gamma Sky Air is ideaal voor kleinere ruimtes, met een afzonderlijke bediening voor elke unit.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Middelgrote kantoorgebouwen

Het VRV-systeem kan aan al uw vereisten voldoen. Ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes, met de optie om uw units centraal of afzonderlijk aan te sturen.

Office-large-710x460.png

Grote kantoorgebouwen en wolkenkrabbers

Koelaggregaten en luchtbehandelingunits zijn de optimale oplossing voor middelgrote tot grote ruimtes en voldoen aan al uw vereisten met een centraal beheerd systeem.

Office-lobby-710x460.png

Grote kantoorlobby's

Biddle-luchtgordijnen verbeteren de stabiliteit van het comfort binnen door het verlies van verwarming en airconditioning te beperken. Biddle-luchtgordijnen verhogen het energierendement met maximaal 72%.

offices-controls.png

Intelligente bediening

Met het Business Management System en de intelligent Touch Manager kan u uw comfort overal en altijd beheren. Kies tussen een centraal of lokaal beheerde bediening, stel timerprogramma's in, optimaliseer uw energieverbruik met onze energiebeheertools en integreer het systeem op een eenvoudige manier met toestellen van derden.

freshair.png

Verse lucht

Breng verse, propere en gezonde lucht binnen met onze luchtbehandelingsunits. Ze zijn ideaal voor middelgrote tot zeer grote ruimtes en compatibel met alle Daikin producten die gebruik maken van ons aircosysteem.

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

Velocity

Ontdek hoe Daikin Velocity heeft geholpen om haar groene imago te verbeteren door het Daikin VRV-warmterecuperatiesysteem te installeren.

Zakencentrum VMD

Ontdek hoe onze warmtepompen een totaaloplossing voor klimaatregeling bieden voor het hoogste kantoorgebouw van Kroatië.

Zakencentrum VMD
Kristaltoren

Crystal Tower

Ontdek hoe Daikin een modern, energiezuinig en veelzijdig aircosysteem voor het hele gebouw biedt.

Torre Serenissima

De Torre Serenissima, een kantoorgebouw van 11 verdiepingen, dient als het hoofdkantoor van de Brescia Padova Motorway in Verona (Italië). De Torre Serenissima was uitgerust met een verouderd R-22-koelmiddelsysteem en we gaven het een volledige upgrade om meer energierendement en comfort te bereiken.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Wij staan voor u klaar

een goed onderhouden HVAC-systeem biedt een meerwaarde en zorgt voor continuïteit. Maatregelen om de levensduur van uw installatie te verlengen zorgen ervoor dat de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers niet in het gedrang komen.