De totaaloplossing voor het binnenklimaat in kantoorgebouwen

De totaaloplossing voor het binnenklimaat in (kantoor)gebouwen

Met onze energiezuinige klimaatoplossingen voor kantoren en grote gebouwen garandeer je op elk moment een optimaal comfort en bespaar je op werkingskosten.

Volledig ontzorgd

Dankzij onze totaaloplossing werken je medewerkers in alle comfort. Zo kun je al je energie op je bedrijfsactiviteiten focussen.

 

Optimaal energierendement

Kosten voor verwarming en koeling zijn goed voor minstens 50% van je energieverbruik. Door te kiezen voor de energiezuinige oplossing van Daikin bespaar je aanzienlijk op je totale energiefactuur.

energyefficiency_offices.png

Één contactpersoon

Om je de beste service te kunnen garanderen, hebben we bij Daikin één contactpersoon voor jouw project. Je kunt op deze persoon rekenen van de eerste brainstorm tot in de onderhoudsfase na de installatie.

Energiezuinige klimaatregeling in heel je gebouw

Met onze totaaloplossing beheer je makkelijk de verwarming, koeling en ventilatie in elke ruimte van je gebouw.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Toegang en onthaal

  • Minimaliseer het verlies van warme en koude lucht via de ingang met onze Biddle luchtgordijnen en bespaar tot 72% door deze op onze warmtepompen aan te sluiten in plaats van het elektriciteitsnet
  • Intelligente programma's maken klimaatregeling eenvoudig in heel het gebouw en met ons gebouwbeheersysteem kunt u alle aspecten van uw gebouw (verwarming, koeling, elektriciteit, verlichting, liften, enz.) integreren en aansturen

2. Kantoorruimte

  • De unieke, Fully Flat cassette past naadloos in valse plafondtegels en verstoort met zijn stille werking de concentratie van de kantoormedewerkers niet
  • Verse, propere en gezonde lucht zonder schimmels en allergenen

3. Vergaderzalen

  • Gebruik vloerverwarming bij hoge plafonds om de lucht dicht bij de grond te verwarmen

4. Keuken en toilet

  • Integreer op een gemakkelijke manier warm water oplossingen voor keukens en toiletten

5. Serverruimte

  • Betrouwbare technische koeling tot -20°C voor uw serverlokalen

6. Vergaderzaal

  • De intelligente bewegingssensor richt de luchtstroom weg van mensen en schakelt de unit automatisch over naar een energiebesparende modus of schakelt zich uit wanneer de ruimte leeg is

Onze verschillende binnenunits passen naadloos in jouw gebouw

Cassettes voor kantoren en grote gebouwen

Cassette

Onze cassettes zijn ontworpen voor een optimaal luchtdebiet in zowel grote als kleine ruimtes. Door hun installatie in het plafond, bespaar je op kantoorruimte. Wij hebben het grootste gamma cassettes op de markt. Er is dus zeker een model dat perfect past in het interieur van jouw gebouw.

Ontdek onze Fully Flat Cassette

Ontdek onze Roundflow Cassette

plafondinbouwunits voor kantoren

Plafondinbouwmodel

Plafondinbouwunits gaan op in elk type interieur. Ze worden discreet in valse plafonds geplaatst, zodat enkel de roosters zichtbaar zijn.

wandmodellen voor kantoren

Wandmodel

Onze wandunits krijgen internationaal lof voor hun ontwerp. Met hun strakke en elegante look wordt klimaatregeling ook stijlvol.

Plafondonderbouwmodellen voor kantoren en grote gebouwen

Plafondonderbouwmodel

Ga voor maximale flexibiliteit met plafondonderbouwcassettes. Ze zijn ideaal voor ruimtes zonder valse plafonds of met een beperkte vloerruimte. Dankzij de afzonderlijke lamelbediening en de verschillende uitblaashoeken is dit systeem voor zowat elke ruimte geschikt.

Vloermodellen voor kantoren en grote gebouwen

Vloermodel

Vloermodellen zijn ideaal voor ruimtes met hoge plafonds. Ze koelen en verwarmen optimaal rond de unit, dicht bij de vloer.

Makkelijk je bestaande airco-units vervangen

Heb je verouderde airco-units? Die kun je makkelijk en snel vervangen door Daikin-units.

replacement_logo.png
Hergebruik bestaande leidingen en bedrading in kantoren en grote gebouwen

Al onze producten kun je aansluiten op bestaande koelleidingen en bedrading. Zo vermijd je extra kosten en beperk je onderbrekingen.

Minimaliseer de installatiekosten in kantoren en grote gebouwen

Flexibele units, zoals de Fully Flat Cassette, passen perfect in standaard plafondtegels, zodat de installatiekosten minimaal blijven.

Werkt samen met uw toestellen van derden in kantoren en grote gebouwen

Met het bedrijfsbeheersysteem Intelligent Touch Manager integreer je makkelijk toestellen van andere fabrikanten

Bovendien realiseer je met Daikin grote energiebesparingen, waardoor je je investering snel terugverdient.

Van kleine kantoren tot grote wolkenkrabbers

Of je project nu klein of groot is, Daikin heeft altijd dé oplossing voor het binnenklimaat van je gebouw. Ontdek welke producten geschikt zijn voor jouw situatie.

office-small-710x460.png

Kleine kantoren

Het gamma Sky Air, met een afzonderlijke bediening voor elke unit, is ideaal voor kleinere ruimtes.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Middelgrote kantoorgebouwen

Een VRV-systeem is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes. Je hebt de optie om de units centraal of afzonderlijk aan te sturen.

Office-large-710x460.png

Grote kantoorgebouwen en wolkenkrabbers

Voor middelgrote tot grote ruimtes zijn koelaggregaten en luchtbehandelingsunits met een centraal beheerd systeem de ideale oplossing.

Office-lobby-710x460.png

Grote kantoorlobby's

Biddle-luchtgordijnen beperken het verlies van warme of koude lucht en garanderen zo een constant comfort. Bovendien verhogen ze het energierendement met maximaal 72%.

offices-controls.png

Intelligente bediening

Met het Business Management System en de Intelligent Touch Manager beheer je het binnenklimaat makkelijk en efficiënt. Kies tussen een centraal of lokaal beheerde bediening, stel timerprogramma's in, optimaliseer het energieverbruik en bedien ook vlot toestellen van andere fabrikanten.

freshair.png

Verse lucht

Breng verse, propere en gezonde lucht binnen met onze luchtbehandelingsunits. Ze zijn ideaal voor middelgrote tot zeer grote ruimtes en compatibel met alle Daikin-producten die gebruikmaken van ons aircosysteem.

Immogra office

Immogra case

Het Daikin VRV IV-systeem combineert een eigentijdse look met een onzichtbare klimaatregeling.

Claerhout Communicatiehuis

Reclamebureau Claerhout Communicatiehuis koos voor een VRV-totaaloplossing voor zijn kantoorgebouw met landschapsbureaus.

Claerhout Communication house
Velocity

Velocity

Met het VRV-warmterecuperatiesysteem van Daikin ging Velocity, een stijlvol kantoorgebouw in Surrey in het VK, voluit voor duurzaamheid.

Zakencentrum VMD

We voorzagen een totaaloplossing met warmtepompen in het hoogste kantoorgebouw van Kroatië.

Zakencentrum VMD
Kristaltoren

Kristaltoren

Dit indrukwekkende kantoorgebouw in Boekarest (Roemenië) kreeg een eigentijds, energiezuinig en veelzijdig aircosysteem.

Torre Serenissima

We gaven het verouderde koelsysteem van dit elf verdiepingen tellende kantoorgebouw in Verona (Italië) een volledige upgrade voor meer energierendement en comfort.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Wij staan voor jou klaar

Natuurlijk wil je in jouw kantoorgebouw op elk moment genieten van een optimaal binnenklimaat. Een correct onderhoud van je Daikin-systeem is dan ook cruciaal voor een continue werking en een lange levensduur. Zo komen de productiviteit en de gezondheid van je werknemers nooit in het gedrang.