Neem de controle over het comfort en de energiekosten van uw grote gebouw

Neem de controle over het comfort en de energiekosten van uw gebouw

Met de energiezuinige Daikin klimaatoplossingen voor kantoren en grote gebouwen, kunt u uw werkingskosten aanzienlijk verlagen.

Focus op uw onderneming

Uw comfort is onze prioriteit. Met de Daikin oplossingen kunnen zowel u als uw medewerkers comfortabel werken. We bieden u energiezuinige producten, zodat u uw energie op uw bedrijfsactiviteiten kan focussen.

Investeer in uw energierendement

Investeren in een Daikin product dan bespaart u geld op de lange termijn. Uw kosten voor verwarming en koeling maken ten minste 50% van uw energieverbruik uit, dus een energiezuinige oplossing heeft een aanzienlijk impact op uw totale energiekosten.

energyefficiency_offices.png

Uw persoonlijke Daikin vertegenwoordiger

Om de beste klantendienst te kunnen garanderen, hebben we bij Daikin één contactpersoon voor uw project. Deze persoon is er om u bij elke fase van uw project te helpen, van de eerste brainstorm tot het onderhoud na de installatie.

Een totaaloplossing voor de klimaatregeling van uw gebouw

Van energiezuinige verwarming en airconditioning tot onze gebouwbeheersystemen, we hebben oplossingen voor uw kantoren en grote gebouwen. Meer info over de beschikbare oplossingen voor uw gebouw.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Toegang en onthaal

  • Minimaliseer het verlies van warme en koude lucht via de ingang met onze Biddle luchtgordijnen en bespaar tot 72% door deze op onze warmtepompen aan te sluiten in plaats van het elektriciteitsnet
  • Intelligente programma's maken klimaatregeling eenvoudig in heel het gebouw en met ons gebouwbeheersysteem kunt u alle aspecten van uw gebouw (verwarming, koeling, elektriciteit, verlichting, liften, enz.) integreren en aansturen

2. Kantoorruimte

  • De unieke, Fully Flat cassette past naadloos in valse plafondtegels en verstoort met zijn stille werking de concentratie van de kantoormedewerkers niet
  • Verse, propere en gezonde lucht zonder schimmels en allergenen

3. Vergaderzalen

  • Gebruik vloerverwarming bij hoge plafonds om de lucht dicht bij de grond te verwarmen

4. Keuken en toilet

  • Integreer op een gemakkelijke manier warm water oplossingen voor keukens en toiletten

5. Serverruimte

  • Betrouwbare technische koeling tot -20°C voor uw serverlokalen

6. Vergaderzaal

  • De intelligente bewegingssensor richt de luchtstroom weg van mensen en schakelt de unit automatisch over naar een energiebesparende modus of schakelt zich uit wanneer de ruimte leeg is

Onze verschillende binnenunits zijn ontworpen om perfect in uw kantoorgebouw geïntegreerd te kunnen worden.

Cassettes voor kantoren en grote gebouwen

Cassette

Cassettes zijn ontworpen voor een optimaal luchtdebiet in alle types kleine en grote ruimtes. Ze houden ruimte vrij aan de wand en op de vloer. Met het grootste assortiment op de markt garanderen we een perfect systeem voor uw gebouw en uw interieur.

Ontdek onze Fully Flat Cassette

Ontdek onze Roundflow Cassette