Skip to main content

Daikin-service

We bieden een waaier aan professionele dienstverlening aan om te verzekeren dat uw systeem de beste prestaties blijft leveren gedurende de levensduur.

Het perfecte binnenklimaat creëren is meer dan een product aankopen en installeren. Er moet ook voor comfort, energierendement, betrouwbaarheid en besturing gezorgd worden, het hele jaar door. Daikin biedt een reeks ondersteunings- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat de Daikin systemen gedurende zijn hele levensduur optimaal blijft presteren.

Optimale prestaties tegen een minimale prijs

Dankzij onze ondersteunende diensten, biedt een goed onderhouden installatie:

Hoger energierendement

Een langere levensduur

Naleving van de meest recente wettelijke en regelgevingsvereisten

Wat we aanbieden

bg-image

Leverancier en dienstverlener

Van het kiezen van de juiste klimaatoplossing tot het opstarten, controleren en onderhouden: Daikin staat klaar om u bij elke stap van het proces te ondersteunen. Hebt u geen Daikin-oplossing? Neem contact met ons op: u kan nog altijd op de dienstverlening van Daikin rekenen, via onze helpdesk en ons team van onderhoudsmonteurs.

bg-image

Leverancier en dienstverlener

Van het juiste klimaatproduct kiezen tot opstart, controle en onderhoud, Daikin is er om u bij elke stap van het proces te ondersteunen. Zelfs als u geen installatie van Daikin hebt, kunt u nog steeds uw voordeel halen uit de diensten van Daikin, verzorgd door ons helpdeskpersoneel en ons team van gekwalificeerde specialisten en ingenieurs.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !