Daikin | Innovatieve en toonaangevende technologie

Innovatieve en toonaangevende technologie

Bij Daikin hebben we een passie voor producten die werken met de lucht rondom ons. Ontdek onze technologieën die we gebruiken.

IAQ banner image for hero 1670x860.jpg

Welzijn is een verademing

We besteden gemiddeld 90% van onze tijd binnenshuis - om te werken, winkelen of genieten van quality time met de mensen die ons dierbaar zijn. Dus het aanvoeren van frisse, schone lucht binnenshuis is nog nooit zo belangrijk geweest voor ons welzijn.

replacementtechnology-710x460.png

Vervangingstechnologie

Vervang uw systeem om het energierendement te verbeteren, de energiekosten te verlagen en onverwachte pannes te voorkomen voor betrouwbaar comfort, het hele jaar door. En dit zonder alle bestaande leidingen uit te breken.

header_bluevolution_710x460.jpg

Bluevolution

Het gloednieuw assortiment met koelmiddel R-32, voor een hoog energierendement en een kleine impact op het milieu.

header-vrv-v2.png

Variabel koelmiddel volume

Variabel koelmiddel Volume (VRV) is de eerste multisplitairco voor commerciële gebouwen.

header-heating-domestic-hot-water.png

Daikin Altherma

Met meer dan 55 jaar ervaring in de ontwikkeling van warmtepompen, heeft Daikin een assortiment lucht/water warmtepompen die de werkingskosten verlagen en een hoog energierendement leveren.

seasonal_efficiency.jpg

Seizoensrendement

Een geavanceerde methode om energiezuinigere technologieën te ontwikkelen en te introduceren voor HVAC-R-producten om zo de regelgeving een stap voor te zijn.

inverter_technology.jpg

Invertertechnologie

Een innovatieve technologie die het energierendement maximaliseert door de compressor te laten aanpassen aan de behoeften. Deze technologie geeft u comfortabele temperaturen, het hele jaar door.

EDC-header.png

European Development Center (EDC)

We doen aan onderzoek en ontwikkeling naar de nieuwste klimaattechnologieën voor de Europese markt.

compressor.jpg

Compressoren van Daikin

Daikin heeft steeds een voortrekkersrol gespeeld op het vlak van compressortechnologie en beschikt zo over een uitgebreid assortiment swing-, scroll- en monoschroefcompressoren.

shirudo_logo_2x1.png

Shîrudo-technologie

Dankzij de Shîrudo-technologie regelt uw R-32 VRV-systeem toepassingen in kleine ruimtes in uw gebouw, zonder dat er extra maatregelen van uw kant nodig zijn. Ontdek hoe de Shîrudo-technologie standaard zorgt voor een maximale flexibiliteit.