Creëer het perfecte klimaat met Daikin

Creëer het perfecte klimaat met Daikin

Na meer dan 60 jaar onderzoek en innovatie voor airconditioning en klimaatregeling weten we dat er voor een perfect klimaat meer nodig is dan alleen maar verwarming en koeling .

Maximaal comfort

Creëer een klimaat dat bij de levensstijl van uw klanten past

Hoge kwaliteit

Geniet van het vertrouwen dankzij onze betrouwbare producten

Energie rendement

Garandeer energiebesparing met onze ecovriendelijke oplossingen

Intelligente regeling

Geef gebruikers de controle met de Daikin App en de intelligente programmering


Daikin Business Portal

Ons online Daikin Business Portal geeft u onmiddellijk toegang tot alle informatie die u nodig hebt. Van BIM- en CAD-tekeningen tot tools waarmee u oplossingen met maximale prestaties kan samenstellen, u kunt deze krachtige zoekmachine gebruiken om vragen te beantwoorden en uw bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.

Modelleren van gebouwinformatie

Met de nieuwe bibliotheek met BIM-objecten van Daikin kunnen architecten, studiebureaus en installateurs HVAC-installaties ontwerpen en problemen bij de bouw vermijden doordat er minder fouten zijn bij het ontwerp en de installatie. Zo bespaart u tijd en geld.

Van kleine woningen tot grote kantoorruimtes

Of u nu een woning bouwt, een winkel inricht of een hotel renoveert, we hebben producten voor verwarming en koeling die aan uw behoeftes tegemoetkomen. Begin hier uw project door uw type gebouw te selecteren.

Daikin helpt u om uw visie te realiseren
 

Wij helpen u om uw visie te realiseren

Onze ingenieurs zijn opgeleid om u bij elke stap van uw project te ondersteunen. We hebben een uitgebreid aanbod online opleidingen en cursussen over onze selection- en simulatiesoftware. We hebben interne BREEAM-specialisten die u kunnen helpen om "groene" gebouwen te ontwerpen. Met een focus op innovatie en milieubewuste producten kunnen we klimaatproducten in Europa voor Europa maken.

Volg het nieuws uit de sector

Oplossingen voor elke comfort behoefte

Daikin biedt de ruimste keuze aan oplossingen voor verwarming en koeling voor alle toepassingen en persoonlijke voorkeuren. Selecteer een toepassing en kom meer te weten over de mogelijke oplossingen.

 

Duurzaam verwarmen dankzij energiezuinige warmtepompen

Energiezuinige airconditioning oplossingen voor elk gebouw

Commerciële en industriële koeling

Ventilatiesystemen die zorgen voor gezonde en zuivere binnenlucht