Transparency_tab_mobile.png

Het perfecte klimaat met Daikin

DAIKIN is de afgelopen jaren geëvolueerd van een airconditioning provider naar een ware total solution provider in de HVAC-wereld met naast het aanbod residentiële en commerciële toepassingen ook industriële applicaties, Retail  en hotel oplossingen. Dankzij de complementariteit van haar producten kan DAIKIN voor elke sector verschillende oplossingen voorstellen, of het nu om verwarming, luchtbehandeling of koeltechnieken gaat. 

Van kleine ruimtes tot grote kantoorgebouwen

Of u nu een winkeluitbater of hotelmanager bent, Daikin verwarmings- en koelingsoplossingen komen tegemoet aan uw behoeftes. Begin hier uw project door uw type gebouw te selecteren.

Maximaal comfort

Leef in een klimaat dat gemaakt is voor uw levensstijl

Hoge kwaliteit

Ontspan u en geniet van de voordelen van onze betrouwbare producten

Energie rendement

Bespaar op uw energiefactuur met onze ecovriendelijke oplossingen

Intelligente regeling

Altijd alles onder controle, waar u ook bent. Regel uw units met onze intelligente besturingssystemen


Daikin AstroPure,
de commerciële luchtreiniger

Naast zijn twee luchtreinigers voor residentieel gebruik, komt Daikin nu ook met een oplossing voor zuivere lucht in commerciële ruimtes: AstroPure.

Een volledig autonome standalone unit die de modernste HEPA-filter combineert met optioneel verkrijgbare UV kiemdodende bestraling (UVGI). De luchtreiniger voorkomt onder meer de verspreiding van virussen en garandeert een betere kwaliteit van binnenlucht in grotere commerciële ruimtes zoals kantoren, restaurants, hotellobby’s, sportzalen, wachtruimten en praktijken.

AAF.png
Innovatie Daikin Fully Flat

Innovatie betekent continue verbetering

Wij geloven dat er altijd verbetering mogelijk is. Dat geloof is de drijfveer achter alles wat we doen bij Daikin. Van kleine verbeteringen in het productieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken. Dankzij het Daikin European Development Centre en onze focus op milieuvriendelijke producten kunnen we oplossingen in Europa voor Europa maken.