Transparency_tab_mobile.png

Het perfecte klimaat met Daikin

Met meer dan 90 jaar ervaring op gebied van warmtepompen , airconditioning en klimaatregeling weten we dat er meer nodig is dan alleen verwarming en koeling voor een perfect comfort.

Daikin AstroPure,
de commerciële luchtreiniger

Naast zijn twee luchtreinigers voor residentieel gebruik, komt Daikin nu ook met een oplossing voor zuivere lucht in commerciële ruimtes: AstroPure.

Een volledig autonome standalone unit die de modernste HEPA-filter combineert met optioneel verkrijgbare UV kiemdodende bestraling (UVGI). De luchtreiniger voorkomt onder meer de verspreiding van virussen en garandeert een betere kwaliteit van binnenlucht in grotere commerciële ruimtes zoals kantoren, restaurants, hotellobby’s, sportzalen, wachtruimten en praktijken.

AAF.png

Van kleine ruimtes tot grote kantoorgebouwen

Of u nu een winkeluitbater of hotelmanager bent, Daikin verwarmings- en koelingsoplossingen komen tegemoet aan uw behoeftes. Begin hier uw project door uw type gebouw te selecteren.

Maximaal comfort

Leef in een klimaat dat gemaakt is voor uw levensstijl

Hoge kwaliteit

Ontspan u en geniet van de voordelen van onze betrouwbare producten

Energie rendement

Bespaar op uw energiefactuur met onze ecovriendelijke oplossingen

Intelligente regeling

Altijd alles onder controle, waar u ook bent. Regel uw units met onze intelligente besturingssystemen


Innovatie Daikin Fully Flat

Innovatie betekent continue verbetering

Wij geloven dat er altijd verbetering mogelijk is. Dat geloof is de drijfveer achter alles wat we doen bij Daikin. Van kleine verbeteringen in het productieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken. Dankzij het Daikin European Development Centre en onze focus op milieuvriendelijke producten kunnen we oplossingen in Europa voor Europa maken.

Oplossingen voor elke klimaat-behoefte

Daikin biedt de ruimste keuze aan oplossingen voor verwarming en koeling voor alle toepassingen en voorkeuren. Selecteer een toepassing en kom meer te weten over de mogelijke oplossingen.

Energiezuinige airconditioning oplossingen voor elk gebouw

Duurzaam verwarmen dankzij energiezuinige warmtepompen

Ventilatiesystemen die zorgen voor gezonde en zuivere binnenlucht

Commerciële en industriële koeling

Rooftops

Biddle-luchtgordijnen

Besturingssystemen