Oplossingen voor klimaatregeling

Daikin biedt de ruimste keuze aan oplossingen voor verwarming en koeling voor alle toepassingen en persoonlijke voorkeuren. Selecteer een toepassing en kom meer te weten over de mogelijke oplossingen.

Ons productassortiment

LowTemperature_500x330.png

Lucht/water-warmtepompen met lage temperatuur

De units van Daikin Altherma met lage temperatuur maken gebruik van lucht/water-warmtepompen om op een zeer energiezuinige manier te verwarmen, te koelen en warm water te leveren.

HighTemperature_500x330.png

Lucht/water-warmtepompen met hoge temperatuur

Vervang uw oude systeem voor verwarming en warm water eenvoudig met onze energiezuinige warmtepomp met hoge temperatuur van Daikin Altherma.

Hybrid_500x330.png

Hybride warmtepomp

Combineer hernieuwbare en traditionele energiebronnen op een efficiënte manier met een hybride warmtepomp van Daikin Altherma voor verwarming, koeling en warm water.

AirtoAir_500x330.png

Lucht/lucht-warmtepompen

Lucht/lucht-warmtepompen van Daikin gebruiken hernieuwbare energie van de buitenlucht om uw woning op een efficiënte manier te verwarmen en te koelen.

GroundSource_500x330.png

Geothermische warmtepompen

Geothermische warmtepompen van Daikin halen warmte uit de grond om op een efficiënte manier te kunnen zorgen voor verwarming, koeling en warm water.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Warmtepompen voor sanitair warm water

Kies het energiezuinigste verwarmingssysteem voor warm water op de markt met onze warmtepompen voor sanitair warm water.

OilBoilers_500x330.png

Mazoutketels

Daikin heeft de efficiëntste mazoutketel, met innovatieve condensatietechnologie om uw woning te verwarmen en van warm water te voorzien.

GasBoilers_500x330.png

Gasketels

De gasketels van Daikin zijn energiezuinig en eenvoudig te installeren, ideaal voor renovaties en vervangingen van traditionele gasketels.

HPConvector_500x330.png

Warmtepompconvector

Daikin Altherma HPC is een warmtepompconvector die verwarming en koeling in één product combineert.

HotWaterTank_500x330.png

Sanitaire warm waterboilers

De warmtepompen en ketels voor warm water van Daikin zorgen voor warm water op vraag, altijd; optimaliseer uw energierendement met extra zonnepanelen.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air is een compleet airconditioningsysteem dat verwarmt, koelt, ventileert en de lucht zuivert in middelgrote of kleine gebouwen.

AHU_500x330.png

Luchtbehandelingsunits en ventilatiesystemen

Daikin biedt zeer efficiënte luchtbehandelingsunits, voor zowel kleinschalige als grootschalige ventilatie, die door elk gebouw verse lucht kunnen laten circuleren.

ControlSystems_500x330.png

Besturingssystemen

Van centrale online regeling van uw klimaat in woning tot gebouwbeheersystemen met verschillende zones, met Daikin hebt u altijd alles onder controle.

VRV_500x330.png

VRV

VRV-systemen Daikin bieden een compleet klimaatproduct voor zowel grote als kleine gebouwen. Een origineel, innovatief en energiezuinig product van Daikin.

Chiller_500x330.png

Koelaggregaten en luchtbehandelingsunits

Daikin biedt efficiënte en betrouwbare watergekoelde en luchtgekoelde koelaggregaten, maar ook luchtbehandelingsunits en ventilatorconvectoren voor grote of kleine toepassingen.

Refrigeration_500x330.png

Koeling

Koelsystemen van Daikin zijn ontworpen voor betrouwbare en efficiënte industriële en commerciële koeling

AirCurtains_500x330.png

Biddle-luchtgordijnen

Voorkom warmteverlies en zorg voor een comfortabele sfeer in uw gebouw met onze Biddle-luchtgordijnen.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Daken

Dakunits van Daikin zijn ‘plug & play’ met de buiten- en binnenzijde vooraf aangesloten.​