Oplossingen voor klimaatregeling

Daikin biedt de ruimste keuze aan oplossingen voor verwarming en koeling voor alle toepassingen en persoonlijke voorkeuren. Selecteer een toepassing en kom meer te weten over de mogelijke oplossingen.

Ons productassortiment

Lucht/lucht warmtepompen - airco

Daikin lucht/lucht warmtepompen gebruiken hernieuwbare energie van de buitenlucht om uw woning op een efficiënte manier te verwarmen en te koelen.

Lucht/water warmtepompen voor lage temperatuur

Dankzij de Daikin Altherma lucht/water warmtepompen kan u op een energiezuinige manier uw woning verwarmen, koelen en warm water produceren.

Warmtepompen voor sanitair warm water

Dankzij onze sanitaire warmtepompen kan u uw woning op een energiezuinige manier voorzien van sanitair warm water.

Geothermische warmtepompen

Daikin Altherma geothermische warmtepompen halen warmte uit de grond om op een efficiënte manier te kunnen zorgen voor verwarming, koeling en warm water.

Lucht/water warmtepompen hoge temperatuur

Vervang uw oude systeem voor verwarming en warm water eenvoudig met onze energiezuinige Daikin Altherma warmtepomp hoge temperatuur.

Hybride warmtepomp

Combineer hernieuwbare en traditionele energiebronnen op een efficiënte manier met deze hybride warmtepomp voor verwarming, koeling en sanitair warm water.

Condenserende gasketels

De condenserende gasketels van Daikin zijn energiezuinig en eenvoudig te installeren, ideaal voor renovaties en vervangingen van traditionele gasketels.

Condenserende mazoutketels

Daikin heeft de efficiëntste mazoutketel op de markt, met een innovatieve condensatietechnologie om uw woning te verwarmen en van warm water te voorzien.

Sky Air Airconditioning

Daikin Sky Air is een compleet airconditioningsysteem dat verwarmt, koelt, ventileert en de lucht zuivert in middelgrote of kleine gebouwen.

Ventilatie

Van middelgrote ventilatie met warmterecuperatie tot grote luchtbehandelingsunits, we zorgen voor een optimaal klimaat met verse en gezonde lucht.

Besturingssystemen

Van centrale online regeling van uw klimaat in woning tot gebouwbeheersystemen met verschillende zones, bedien uw thermostaat eenvoudig vanop afstand.

VRV

VRV-systemen verlagen uw energieverbruik door de seizoensprestaties te optimaliseren met behulp van innovatieve technologie en slim energiebeheer.

Commerciële en industriële koeling

Onze commerciële en industriële koelunits zijn ontworpen voor betrouwbaarheid en energierendement voor zowel kleine als grote commerciële toepassingen.

Koelaggregaten en luchtbehandelingsunits

Onze energiezuinige water- en luchtgekoelde koelaggregaten en luchtbehandelingsunits zorgen voor efficiënte koeling en verwarming van uw gebouwen.

Biddle-luchtgordijnen

Voorkom warmteverlies, verlaag uw energiekosten en zorg voor een comfortabele binnentemperatuur in uw gebouw dankzij onze Biddle-luchtgordijnen.