Skip to main content

De totaaloplossing voor het binnenklimaat van je winkel

Monitor je ventilatie, koeling en verwarming op een eenvoudige manier die rekening houdt met het milieu én je portemonnee.

Zowel voor renovaties als nieuwbouwprojecten

Heb je een verouderde installatie of start je aan een volledig nieuw project? Wij hebben een passende oplossing voor elke situatie.

Een gezond binnenklimaat wordt een vereiste

Voor zowel je klanten als medewerkers is een gezond binnenklimaat cruciaal.

 

Wij zijn er altijd voor je en dat mag je letterlijk nemen

Van advies, installatie en onderhoud tot het vervangen van je oude toestellen: wij zijn er voor je.

 

Hoe we je kunnen helpen?

Daikin heeft geschikte oplossingen voor zowel kleine buurtwinkels als grote supermarktketens.

 

Oplossingen voor winkels

Ventilatiesystemen die zorgen voor gezonde en zuivere binnenlucht

Onze energiezuinige ventilatiesystemen zorgen voor de aanlevering van verse en zuivere lucht voor commerciële en industriële ruimtes.

Hoewel hedendaagse gebouwen beter geïsoleerd zijn en een beter energierendement hebben door hun luchtdichte infrastructuur, kan er ook een tekort aan verse lucht optreden, wat kan leiden tot overtollig vocht, microben en allergenen. Om dit probleem op te lossen, heeft Daikin verschillende ventilatie oplossingen die op de meest efficiënte manier verse en zuivere lucht aanleveren.

Klanten zo comfortabel mogelijk laten winkelen. Dan denkt men bij klimaatregeling in de eerste plaats aan koeling. Maar tegenwoordig zorgen klimaatoplossingen ook voor de verwarming en de luchtbehandeling

Uiteraard wilt u voor uw klanten een zo comfortabel mogelijk klimaat creëren. Onze energiezuinige koeloplossingen en nauwkeurige technologieën voor klimaatregeling zijn gemaakt om net zo comfortabel te zijn voor uw klanten als uw personeel.

Warmterecuperatie- en invertertechnologieën verlagen uw energiekosten aanzienlijk. Koelunits van Daikin worden beschouwd als de beste in hun klasse voor commerciële koeling en zijn tot 50% energiezuiniger dan andere units.

Daikin kan, dankzij zijn samenwerking met Zanotti, een breed scala aan transportkoelingsoplossingen bieden, op maat gemaakt dus volledig afgestemd op uw behoeften.

Zuinig voor het milieu én je portemonnee

Warmterecuperatietechnologie

Onze unieke warmterecuperatietechnologie blaast restwarmte die anders verloren gaat nieuw leven in.

 

Zelfreinigende cassette

De unieke zelfreinigende cassette verhoogt het bedrijfsrendement met wel 50%.

 

Biddle-luchtgordijnen

Biddle-luchtgordijnen minimaliseren het verlies van warme en koude lucht via de ingang en besparen tot 72% meer energie dan elektrische luchtgordijnen.

Verlaag de kosten tijdens de volledige levensduur van de unit

Eenvoudig in installatie en gebruik

Intelligente en eenvoudige bediening

Van centrale online regeling van uw klimaat in woning tot gebouwbeheersystemen met verschillende zones, bedien uw thermostaat eenvoudig vanop afstand.

Slimme cloudoplossing

Beheer meerdere zones en gebouwen vanaf één centraal aanraakscherm of online met onze cloudservice van Daikin.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Energiecontrole
  • Bediening van meerdere locaties

Snelle installatie

Bij de vervanging van bestaande systemen is het mogelijk om leidingen te recupereren. Dit kan zorgen voor kortere installatietermijnen. Hier bespaar je niet alleen tijd, maar ook de portemonee vaart er goed bij. 

En ook bij nieuwe installatie kan de installateur ervoor zorgen dat de winkel maximaal open kan blijven blijven en het ongemak tot een minimum wordt herleid.

Cases

bg-image

Winkelketen: Action

ACTION werkt samen met Daikin voor klimaatregeling en ventilatie van zijn winkels. Niet alleen in België, maar ook in gans Europa.

bg-image

Chocolaterie Vandenbulck

Begin 2018 werd de start gegeven voor een hele reeks bouwwerken bij Vandenbulcke Chocolatier. Voor de koel- en verwarmingsinstallaties in zowel de bestaande als de nieuwe productiehal werd succesvol beroep gedaan op de expertise van Daikin.

 

bg-image

Vind een vakman in je buurt

  • Analyse en advies
  • Offerte op maat
  • Gecertificeerd Daikin-installateur

Wenst u een Daikin-prijsofferte te ontvangen? We brengen u graag in contact met een erkend installateur om samen een gepersonalisereerde offerte op te maken.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !