luchtzuivering

Zuivere lucht dankzij Daikin luchtzuivering

Met Daikin luchtreinigers krijgt u lucht die 3 keer zuiverder, gezonder en properder is.

Moeder en dochter lezen in een gezonde ruimte

Adem zuivere en gezonde lucht in

De Daikin luchtreinigers verminderen de symptomen van astma en allergieën door stof en pollen uit uw lucht te verwijderen. Ze verwijderen ook  bacteriën en virussen in de lucht door ze weg te filteren.

Nette ruimte met gecontroleerde vochtigheidsgraad

De juiste vochtigheidsgraad is essentieel voor een gezonde huid.

De kleine watertank van de Ururu-luchtreiniger brengt het nodige vocht in de lucht wanneer deze te droog is en zorgt ervoor dat u geen last hebt van droge handen of een schrapende keel

Moeder en dochter lezen op de bank

Houd uw lucht zuiver

Onze luchtreinigers filteren ook geurtjes weg, zodat uw huis altijd fris en schoon ruikt.

1 Krachtige aanzuiging

Zuigt lucht aan over een groot gebied vanuit 3 richtingen.

Illustratie krachtige aanzuiging

2 Doeltreffend opvangen van vervuilende stoffen

Vangt stof en vervuilende stoffen efficiënt op met een elektrostatisch HEPA-filter.

Elektrostatisch HEPA-filter

3 Afbreken

Maakt gebruik van de Streamer-technologie van Daikin om door middel van oxidatie schadelijke stoffen die op het filter zijn opgevangen, af te breken.*

Streamer

* Stoffen zoals virussen1, bacteriën2, pollen3, schimmelsporen4

Opmerking:
1 Testorganisatie: Kitasato Research Center for Environmental Science; Testresultaat certificaat 21_0026 (uitgegeven door dezelfde organisatie); Resultaat van experiment: A-H1N1-virus na 1 uur voor 99,9 % verwijderd.
2 Testorganisatie: Japan Food Research Laboratories. Testnummer: 15044988001-0201. Testmethode: Een teststukje met bacterievloeistof wordt aan de bovenzijde van een in een luchtreiniger geïnstalleerd stoffilter bevestigd en getest in een testgebied van 25 m³. Het aantal levende bacteriën wordt na vijf uur geteld. Testresultaat: Na vijf uur meer dan 99 % verlaagd. Testunit: Getest met MCK55S (Japans model), een model dat vergelijkbaar is met de MCK55W-serie (turbowerking).
3 Verschillende allergenen werden bestraald met de Streamer-afvoer en de afbraak van proteïne in de allergenen werd geverifieerd met behulp van de ELISA-methode, een kataforese of een elektronenmicroscoop (onderzoek in samenwerking met Wakayama Medical University). Testvoorbeeld: 'Japanse cederpollen Cryj-1'; Testresultaat: Na 2 uur 99,6 % of meer afgebroken en verwijderd.
4 Testorganisatie: Japan Food Research Laboratories. Testnummer: 204041635-001. Testresultaat: Na 24 uur 99,9 % of meer schimmelsporen (Cladosporium) afgebroken en verwijderd.

Illustratie bevochtiging

Gelijktijdig bevochtigen en zuiveren van de lucht met onze Ururu-luchtreiniger

Water stroomt in het opvangbakje waar het waterrad zich bevindt. Dit draaiende rad schept het water op en bevloeit het filter. De lucht die op het filter wordt geblazen, neemt het vocht op en blaast het in de ruimte om te bevochtigen.

HEPA-filter van hoge kwaliteit om fijne stofdeeltjes op te vangen

Verwijdert 99 % van de deeltjes tussen 0,1 μm en 2,5 μm

arrow-right.png

Het filter vangt stof efficiënt op door middel van elektrostatische krachten. Het is niet gevoelig voor verstopping in tegenstelling tot niet-elektrostatische HEPA-filters, die de deeltjes alleen door de fijnheid van de mazen opvangen.

Elektrostatisch geladen

Elektrostatisch HEPA-filter

Verwijdert 99,97 % van de fijne deeltjes van 0,3 μm. De filtervezels zelf worden opgeladen met statische elektriciteit en verzamelen de deeltjes efficiënt. Raak niet gemakkelijk verstopt, dus is er een laag drukverlies.

arrow-right.png

Daarom kan er een grotere hoeveelheid lucht door het filter gaan.

vs

arrow-right.png

Het filter kan een grotere hoeveelheid lucht zuiveren!

Elektrostatisch neutraal

Niet-elektrostatisch filter

Omdat het deeltjes vangt die alleen afhankelijk zijn van de grootte van de mazen, is het noodzakelijk om de mazen fijner te maken, waardoor het gemakkelijk verstopt raakt en er een groot drukverlies kan optreden.

Compact, doeltreffend en stil dankzij de nieuwe, innovatieve structuur

Illustratie structuur luchtreiniger

Ontdek onze luchtreinigers

MC55W.jpg

Luchtreiniger met streamertechnologie

Onze streamertechnologie filtert deeltjes uit de lucht die vaak ernstige gezondheidsrisico's inhouden.

MCK55W.jpg

Ururu-luchtreiniger met Streamer

De Ururu-luchtreiniger van Daikin zuivert en bevochtigt de lucht in uw woning. U hoeft alleen maar de tank van 2,7 liter af en toe te vullen, waarna het apparaat de omgevingslucht bevochtigt met maximaal 500 ml/u.

clean-air-ururu-sarara-v2.png

Ervaar binnenluchtkwaliteit met Daikin