Skip to main content

Garantie

Daikin bied je de mogelijkheid om meer dan alleen een standaard garantie van 2 jaar te bekomen. Registreer je op het Daikin Stand By Me platform, ontvang 6 maanden extra garantie en de mogelijkheid tot bijkomende garantie- en onderhoudspakketten.

Hoe kan Daikin je helpen?

Maak je geen zorgen over storingen of reparaties

plaatshouder voor afbeelding

Bespaar geld op lange termijn

plaatshouder voor afbeelding

Contacteer een Daikin-expert wanneer je die nodig hebt

plaatshouder voor afbeelding

Laat je Daikin toestel regelmatig onderhouden

plaatshouder voor afbeelding

Kies het pakket dat bij jou en je huis past

Wettelijke garantie

Onze producten zijn ontworpen en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, maar in het zeldzame geval dat er iets mis zou kunnen gaan, geniet je van een wettelijke garantie. Als private eindgebruiker heb je recht op 2 jaar garantie op onderdelen en werkuren. Deze wordt door de verkoper van de installatie aan de private eindgebruiker gegeven. Het is dus de installateur die verantwoordelijk is voor het verschaffen van de garantie op de geleverde toestellen en op zijn installatiewerken.

Gratis uitbreiding van garantie

Registreer je Daikin toestel binnen 12 maanden na installatie op ons Stand By Me-platform en ontvang gratis zes maanden aanvullende garantie.

Betalende uitbreiding van garantie

Onze aanvullende garantiepakketten dekken je apparaten tot maximaal 8 jaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over iets dat op de langere termijn verkeerd kan gaan. Als dat het geval mocht zijn, kan je op Daikin rekenen voor technische bijstand.

Belangerijke info

We wensen je er attent op te maken dat Daikin toestellen enkel verkocht worden via installateurs. Daikin toestellen die online aangeboden worden of die door de installateur niet rechtstreeks bij Daikin Belux of erkende groothandel Van Marcke zijn aangekocht, komen niet in aanmerking voor de wettelijke garantie of registratie op Stand By Me. Ook voor alle niet-officiële combinaties zal de registratie op Stand By Me website geweigerd worden.

Meer informatie

Daikin Belgium biedt een commerciële garantie op al zijn units aan de installateur die de units bij Daikin Belgium koopt. Het is de installateur die de wettelijke consumentengarantie van 2 jaar aan de eindgebruiker geeft. Als je de garantie op de units echter wilt verlengen en gemoedsrust op lange termijn wilt, kun je extra garantiejaren aankopen*.*mits voorwaarden Registreer je unit op Stand By Me en ontdek de Daikin verlengde garantiepakketten.

Ja. Vandaag kunnen eindgebruikers bij Daikin tot 8 jaar verlengde garantie aankopen (lopende vanaf de dag van inbedrijfstelling). Er zijn verschillende criteria waar je rekening mee moet houden; raadpleeg de volgende FAQ's:

Wat is de procedure om een verlengde garantie te krijgen?

Kan ik een verlengde garantie krijgen nadat ik mijn unit heb gekocht of moet ik dat bij de aankoop doen?

Neem contact op met je Daikin-installateur voor meer informatie.

De prijzen van de pakketen met verlengde garantie staan vermeld op onze website onder de rubriek, services. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kan een verlengde garantie* via je installateur of via Daikin aankopen.* mits voorwaarden Door je units te registreren op Stand By Me kan je de verschillende mogelijkheden zien en kopen.

Als eindgebruiker kun je een verlengde garantie van Daikin aankopen zodra je unit in gebruik is genomen en geregistreerd is op ons Stand By Me-platform. Dit kan via je installateur of via Daikin. Je hebt 1 jaar de tijd om je unit te registreren en je verlengde garantie aan te schaffen. Let op: een verlengde garantie is alleen geldig als je je jaarlijkse onderhoud uitvoert en het bewijs daarvan (bijv. factuur van de installateur) uploadt in het platform

Jaarlijks onderhoud is verplicht en maakt deel uit van de Daikin servicepakket*.

*Om de Daikin-kwaliteit te behouden, maakt onze verlengde garantie altijd deel uit van een onderhoudsservicepakket. Mits voorwaarden. Neem contact op met Daikin voor meer informatie.

Je kunt een verlengde garantie kopen vanaf het moment dat je toestel in gebruik is genomen en je het hebt geregistreerd op ons Stand By me-platform.

Als je het toestel binnen het jaar na installatie registreert op het Stand By Me-platform, kun je een gratis verlenging van 6 maanden krijgen.

Stand By Me

Registreer je via ons Stand By Me platform en kies de aanvullende garantie die bij je past. Je krijgt zes maanden gratis garantie als je je registreert - zo eenvoudig is het.