Skip to main content

Stand By Me

Alles wat je moet weten over je Daikin-installaties en onze uitzonderlijke dienst na verkoop en garantie mogelijkheden, in één gemakkelijk toegankelijk platform. Wij staan aan je zijde tijdens de volledige levensduur van je toestel.

Wat zijn de voordelen van Stand By Me?

Een gratis extra garantie van zes maanden

plaatshouder voor afbeelding

Alle essentiële informatie over je installatie op één plek

plaatshouder voor afbeelding

Ontdek onze extra services

plaatshouder voor afbeelding

Krijg een herinnering voor je jaarlijks onderhoud

plaatshouder voor afbeelding

Een platform dat ontworpen is voor jou

Wat is Stand By Me?

Stand by Me is het Daikin dienst na verkoop–platform dat de mogelijkheid geeft aan eindgebruikers om de garantie op hun toestellen te verlengen tot 8 jaar of onderhoudspakketten aan te kopen, in het geval de installateur hier niet voor kan zorgen. Het platform laat toe aan zowel installateurs als eindgebruikers om toestellen te registreren om van gratis extra garantie te genieten. Registreer eenvoudig je Daikin-producten zodat je toegang krijgt tot uitgebreide garantie- en onderhoudspakketten voor blijvende gemoedsrust.

Wat krijg je?

Stand by Me biedt, in één gemakkelijk toegankelijk platform, alle informatie over je toestellen en de services die beschikbaar zijn om hun levensduur te verlengen.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Klik eenvoudig op de link en volg de stappen om je toestellen te registreren. Zodra je je geregistreerd hebt, kan je alle beschikbare service-opties consulteren om je toestel de zorg te geven die het verdient.

Belangerijke info

We wensen je er attent op te maken dat Daikin toestellen enkel verkocht worden via installateurs. Daikin toestellen die online aangeboden worden of die door de installateur niet rechtstreeks bij Daikin Belux of erkende groothandel Van Marcke zijn aangekocht, komen niet in aanmerking voor de wettelijke garantie of registratie op Stand By Me. Ook voor alle niet-officiële combinaties zal de registratie op Stand By Me website geweigerd worden.

Meer informatie

Je kunt je units registreren via de registratieknop op https://standbyme.daikin.be/nl/. Er wordt een pop-upscherm geopend waarin je een e-mailadres en wachtwoord voor je nieuwe account kunt invoeren. Daarna kun je je overige gegevens op de volgende schermen invullen. Kies optie 1 of 2 om je units te registreren en vul alle gevraagde gevens in. Aanvaard de voorwaarden en bevestig je registratie.

Na registratie ontvang je een bevestingsmail voor de registratie. Als je je e-mailadres hebt gevalideerd door op de link in de e-mail te klikken, word je doorgestuurd naar Stand By Me om de registratie van de installatie te starten.

Als je de optie voor aanmelding via sociale media (Facebook, Linkedin, Twitter) gebruikt, hoef je je e-mailadres niet te valideren, maar moet je wel inloggen zodra je de registratie in het pop-upscherm hebt voltooid.

Je moet een Daikin-account aanmaken en je eerste installatie registreren via een van de twee opties.

Optie één: voer de inbedrijfstellingscode in die je van de installateur hebt gekregen en vul je persoonlijke gegevens in. Aanvaard de algemene voorwaarden en klik op "Opslaan". Als je geen inbedrijfstellingscode hebt, neem dan contact op met je plaatselijke Stand By Me-team met het serienummer van de unit.

Optie twee: je kunt de installatie registreren op basis van het apparaattype, het serienummer en de digitale factuur. Je moet naar beneden scrollen om de verschillende stappen te doorlopen. Vergeet niet om je gegevens aan het einde op te slaan.

Nadat je eerste apparaat is geregistreerd, kun je meer installaties registreren via je Daikin-account. In het gedeelte "Installaties" in de menubalk aan de linkerkant staat de knop "Installatie toevoegen" in de rechterbovenhoek. Klik daarop en voeg de tweede installatie toe, met een van de twee opties. Herhaal dit voor eventuele verdere installaties.

Dat hangt af van je locatie. Ga eerst naar https://standbyme.daikin.be/. Onderaan de pagina vind je de contactgegevens van het Stand By Me Belgiumteam.

Elke binnen- en buitenunit heeft een identificatieplaatje waarop het producttype en het serienummer zijn vermeld.

Stuur een mail naar standbyme@daikin.be; vermeld daarbij het serienummer en de productcode van je systeem. Je vindt het serienummer zowel op je factuur als op de grijze sticker op je binnen- of buitenunit.

Bedien jouw toestellen met de Onecta app

Beheer je binnenklimaat altijd en overal met onze app voor bediening op afstand