Skip to main content

Richtlijnen "Netiquette"

Wij, Daikin bieden op onze sociale mediakanalen de mogelijkheid om een open, actieve en eerlijke dialoog te voeren met ons en anderen.

Omdat uw mening belangrijk is voor ons, gaan wij geen van uw bijdragen verwijderen. Wij verzoeken u echter om de volgende regels in acht te nemen:

  • Behandel anderen zoals u zelf wilt worden behandeld.
  • U mag u uiteraard opkomen voor uw mening, maar blijf daarbij altijd zakelijk en doe persoonlijke aanvallen naar andere toe.
    Respecteer het recht van anderen op een eigen mening en probeer uw standpunt niet aan anderen op te dringen.
  • Commentaren en bijdragen, die anderen beledigen, lastigvallen, kleineren, bedreigen, aanvallen of op andere wijze hun wettelijke rechten schenden (bv. persoonlijkheidsrechten of het recht op privacy), zullen door ons verwijderd worden.
  • Lasterlijke, aanstootgevende, obscene, vulgaire, gewelddadige, misleidende of onwettige inhouden maar ook soortgelijke links zullen ook verwijderd worden.
  • Hetzelfde voor commentaren die als spam, reclame of inzamelingsactie worden beoordeeld. Ook deze zullen verwijderd worden.
  • Inhouden die verbonden zijn met virussen, trojaanse paarden of schadelijke websites of die op de een of andere manier het gebruik maken van dit soort pagina’s en schade kunnen aanbrengen, zullen verwijderd worden.
  • Het opladen van bestanden die software of ander materiaal bevatten dat beschermd is door wetgeving ter bescherming van de intellectuele eigendom (of van het persoonlijkheidsrecht of het recht op privacy), worden enkel en alleen toegelaten wanneer de auteur hiertoe wettelijk bevoegd is of over de vereiste toestemming beschikt.
  • Wij verzoeken u geen persoonlijke gegevens te posten zoals woonplaats, telefoonnummers, enz... Dit geldt echter ook voor alle mogelijke vertrouwelijke informatie zoals logingegevens of wachtwoorden. Het u dit toch per ongeluk gedaan, weet dat wij deze post zullen verwijderen. Vertrouwelijke inhoud kan u ons bezorgen via het mailadres: endusers@daikin.be.

En vindt u inhoud/post die zondigt tegen deze opgestelde regels, laat het ons dan weten. Stuur ons een waarschuwing en een screenshot naar: endusers@daikin.be