Skip to main content

Hulp nodig met je Daikin-toestel?

Je kan altijd op ons rekenen. Ontdek onze garantie mogelijkheden en technische ondersteuning.

Onze diensten

Garantie

Naast de standaard garantie van 2 jaar biedt Daikin de mogelijkheid om deze uit te breiden tot maximum 8 jaar.

Onderhoud van je toestel

Geef je Daikin-installatie de zorg die het verdient met één van onze op maat gemaakte onderhoudspakketten. Bespaar geld, verleng de levensduur van je toestel en geniet van blijvende gemoedsrust.

Stand By Me

Alles wat je moet weten over je Daikin-installaties en onze uitzonderlijke dienst na verkoop en garantie mogelijkheden, in één gemakkelijk toegankelijk platform. Onze experts staan nog jaren aan je zijde.

Apps en connectiviteit

Onze unieke apps en platformen zijn ontworpen om je bij het gebruik van je Daikin toestel te begeleiden. Bedien je toestellen, doe de opvolging en krijg ondersteuning wanneer je die nodig hebt, alles met één druk op de knop.

Technische ondersteuning

Daikin-producten voldoen steeds aan de hoogste normen, maar mocht je later toch hulp nodig hebben, dan staan onze deskundige technici altijd voor je klaar. Voor ons volledige productassortiment zijn reparaties ter plaatse mogelijk.

Ons partnernetwerk

Ons vertrouwde en kwalitatief hoogwaardige installateursnetwerk stelt de norm voor professionele en betrouwbare installatiediensten die je verwachtingen overtreffen.

Nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over lezen?

Meer informatie

Ja. Als je installateur onderhoud aanbiedt, kun je hem het onderhoud van je unit laten uitvoeren.

Wanneer je een Daikin-unit koopt, kan je installateur je een onderhoudscontract voorstellen. Je installateur heeft 24 maanden de tijd om je dit onderhoudscontract aan te bieden. Als hij dat in die periode niet doet, kun je via ons Stand By Me-platform een onderhoudscontract bij Daikin afsluiten.

Neem eerst contact op met de originele installateur. Zeker indien de units nog onder garantie zijn. AIs je unit niet meer onder garantie en weet je niet wie de installateur is, neem dan contact om met Daikin Belgium.

Door je unit te registreren, krijg je toegang tot alle informatie over je toestellen en je vindt er de gegevens van je servicepartner en de termijn van de garantie. We streven er voortdurend naar om de services die het Stand By Me-platform aan onze klanten biedt te verbeteren. Je contactgegevens en wat informatie over je units is nodig om ondersteuning van hoge kwaliteit te bieden alsook de communicatie tussen jou en je servicepartner te verbeteren.

Als je een Apple-toestel hebt, ga dan naar de App Store. Voor Android-toestellen ga je naar Google Play. Klik op 'zoeken' en typ Onecta in om de app te vinden,download de app op je toestel. Zodra deze is geïnstalleerd, open je de Onecta-app en kun je aan de slag.

Je kunt je units registreren via de registratieknop op https://standbyme.daikin.be/nl/. Er wordt een pop-upscherm geopend waarin je een e-mailadres en wachtwoord voor je nieuwe account kunt invoeren. Daarna kun je je overige gegevens op de volgende schermen invullen. Kies optie 1 of 2 om je units te registreren en vul alle gevraagde gevens in. Aanvaard de voorwaarden en bevestig je registratie.

Na registratie ontvang je een bevestingsmail voor de registratie. Als je je e-mailadres hebt gevalideerd door op de link in de e-mail te klikken, word je doorgestuurd naar Stand By Me om de registratie van de installatie te starten.

Als je de optie voor aanmelding via sociale media (Facebook, Linkedin, Twitter) gebruikt, hoef je je e-mailadres niet te valideren, maar moet je wel inloggen zodra je de registratie in het pop-upscherm hebt voltooid.

Niet gevonden wat je zoekt?