Skip to main content

Apps en connectiviteit

Onze unieke apps en platformen zijn ontworpen om je bij het gebruik van je Daikin toestel te begeleiden. Bedien je toestellen, doe de opvolging en krijg ondersteuning wanneer je die nodig hebt, alles met één druk op de knop.

Wat biedt de Onecta controller app? 

Eenvoudige toegang tot de functies van je toestel

plaatshouder voor afbeelding

Alle informatie die je nodig hebt, op één plek

plaatshouder voor afbeelding

Regel eenvoudig de temperatuur in je huis

plaatshouder voor afbeelding

Bedien jouw toestel buitenshuis

plaatshouder voor afbeelding

Bedien jouw toestel altijd, eenvoudig en overal

Onecta app

Maak gewoon bij je thuis verbinding met internet voor volledige controle over je koel- en verwarmingssystemen, inclusief integratie met Alexa en Google Home. Stel temperatuurschema's in, controleer je energieverbruik en meer.

Maak verbinding met Google Assistant en Alexa

Je kunt via Amazon Alexa of Google Assistant de belangrijkste functies instellen, zoals het instelpunt voor de temperatuur, de bedrijfsmodus en nog veel meer.

Meer informatie

Ga naar de App Store als je een Apple-toestel hebt of klik op het Google Play als je een Android-toestel hebt. Klik op 'zoeken' en typ Daikin E-care om de app te vinden, vervolgensdownload je de app op je toestel. Zodra deze is geïnstalleerd, open je de E-care app en kun je aan de slag.

Nee, je hebt geen onderhoudscontract nodig om toegang te krijgen tot Stand By Me. Je moet wel eerst een Daikin-unit registreren om op Stand By Me te gaan. Daarna kan je de verschillende servicepakketten kopen die beschikbaar zijn op het platform, zoals het Comfort pakket.

Door je unit te registreren, krijg je toegang tot alle informatie over je toestellen en je vindt er de gegevens van je servicepartner en de termijn van de garantie. We streven er voortdurend naar om de services die het Stand By Me-platform aan onze klanten biedt te verbeteren. Je contactgegevens en wat informatie over je units is nodig om ondersteuning van hoge kwaliteit te bieden alsook de communicatie tussen jou en je servicepartner te verbeteren.

De E-care app is in de eerste plaats bedoeld om gecertificeerde Daikin-installateurs te helpen bij hun werk. Je kan beter rechtstreeks naar het Stand By Me platform gaan om je units te registreren. Of de Onecta-app gebruiken om je unit te bedienen en het energieverbruik te controleren. Zodra je de Onecta-app hebt geïnstalleerd op je mobiele telefoon (Apple en Android), heb je volledige controle, waar je ook bent.

Als je een Apple-toestel hebt, ga dan naar de App Store. Voor Android-toestellen ga je naar Google Play. Klik op 'zoeken' en typ Onecta in om de app te vinden,download de app op je toestel. Zodra deze is geïnstalleerd, open je de Onecta-app en kun je aan de slag.