Skip to main content

Ons partnernetwerk

Ons vertrouwde en kwalitatief hoogwaardige installateursnetwerk stelt de norm voor professionele en betrouwbare installatiediensten die uw verwachtingen overtreffen

De Daikin-installateurs tot jouw dienst

Contacteer een gekwalificeerde professional

plaatshouder voor afbeelding

Doe beroep op een expert voor een installatie volgens de regels van de kunst

plaatshouder voor afbeelding

Onze partners bieden je de Daikin garantie op onderdelen en werkuren gedurende 2 jaar

plaatshouder voor afbeelding

Zoek een installateur

Ons installateursnetwerk wordt opgevolgd en getraind door onze commerciële en technische medewerkers. Installateurs maken deel uit van onze grootste ambassadeurs en we werken met hen samen om klimaatoplossingen voor iedereen toegankelijk te maken.

Meer informatie

Daikin werkt samen met betrouwbare, gekwalificeerde installateurs bij jou in de buurt. Ga naar onze Dealer Locator en gebruik de interactieve kaart om de dichtstbijzijnde installateur te vinden. De installateur komtk ter plaatse om je project en je behoeften te bespreken, om daarna de beste oplossing voor je huis of werkplek voor te stellen.

Ja, je gecertificeerde installateur is je eerste aanspreekpunt voor reparaties. Als hij geen reparaties aanbiedt, kan je contact opnemen met Daikin Belgium via het nummer 0800 84022 of zelf een interventie aanvragen

Ja. Als je installateur onderhoud aanbiedt, kun je hem het onderhoud van je unit laten uitvoeren.

Het eenvoudigste antwoord is: het hangt ervan af. Het installeren van een warmtepomp is meer dan alleen het plaatsen van een binnen- en een buitenunit. Daarom kan er voor het installeren van een warmtepomp geen definitief tijdschema worden gegeven. Het hangt af van een aantal verschillende factoren, zoals:

  • Type woning: Het eerste waar rekening mee wordt gehouden is het type woning waarin een warmtepomp wordt geïnstalleerd. Is het een nieuwbouw of een bestaande woning? Bij nieuwbouwwoningen moet bij de planning rekening worden gehouden met alle andere bouwactiviteiten die op dat moment plaatsvinden. Bij bestaande woningen spelen zaken zoals het herbruiken van de bestaande verwarmingselementen of het vervangen door andere, een rol in de benodigde tijd.
  • Het type warmtepomp: Er is een verscheidenheid aan warmtepompen en elk daarvan heeft ook zijn eigen benodigde tijd voor de installatie.
  • Het extra werk: Of je nu een warmtepomp installeert in een bestaande of een nieuwbouwwoning, er kunnen extra werkzaamheden nodig zijn om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je nieuwe systeem haalt. Dit kan het installeren of vervangen van de verwarmingselementen (zoals radiatoren) zijn, het optimaliseren van je isolatie enz.

Stand by Me gecertificeerde partners

Met ons netwerk van geautoriseerde servicepartners beschikt Daikin over de toonaangevende kennis en middelen om innovatieve oplossingen voor verwarming en airconditioning te creëren. Via ons European Development Centre en met een focus op energie-efficiëntie creëren we klimaatoplossingen voor iedereen.