Skip to main content

Garantiebeleid van Daikin Belux

Daikin geeft een standaard garantie van 2 jaar op onderdelen en werkuren. Deze wordt via de installateur die uw installatie geplaatst heeft aan u gegeven. Maar er is meer! 

Door uw installatie te registreren op het Stand By Me Platform, ontvangt u gratis 6 maanden extra garantie.

De garantie gratis 6 maanden verlengd

Daikin Belux geeft standaard 2 jaar garantie op werkuren en onderdelen op alle residentiële warmtepompen. Deze garantie wordt via de installateur aan je gegeven. Maar indien je jouw installatie registreert op het Daikin Stand By Me platform, bekom je via jouw installateur gratis 6 maanden extra garantie.

Maar dat is nog niet alles. Er bestaat de mogelijkheid om deze 2 jaar + 6 maanden garantie nog verder uit te breiden tot maar liefst 8 jaarDaikin ondersteunt jouw installateur door ook hem de mogelijkheid te bieden om de garantie op de wisselstukken voor jouw toestel te verlengen. Neem contact met jouw installateur om de mogelijkheden te bespreken.  

Sommige installateurs bieden geen onderhoud of verlengde garantie-contracten aan, indien je in dit geval bent kan je bij Daikin terecht voor 3 verschillende service pakketten.

Waarom mijn installatie registreren?

Reden 1: 6 maanden extra garantie

Je verlengt gratis de standaard garantie van 2 jaar op onderdelen én werkuren van jouw residentiële Daikin installatie met 6 maanden

Reden 2: wijziging start van de garantie

Bij geregistreerde toestellen start de garantie op het moment van de opstart, op voorwaarde dat deze niet later is dan 18 maanden na levering bij de installateur. 

Bij een niet-geregistreerde toestel start de garantie bij levering door Daikin aan de installateur.

Reden 3: digitaal logboek

Je hebt een digitaal logboek, waarin jouw servicepartner een dossier creëert met alle informatie over jouw installatie(s). Alle interventieverslagen, het opstartdocument, de onderhoudsdocumenten,... kunnen hierin opgeladen en bijgehouden worden. Deze informatie kan je nodig hebben in de toekomst bijvoorbeeld indien je jouw woning verkoopt.