Skip to main content

Renoveer samen met Daikin

Een oude gas- of mazoutketel vervangen door een Daikin unit is eenvoudiger dan u denkt. Onze warmtepompen en verwarmingsketels zijn flexibel en kunnen soms met de huidige radiatoren en leidingssystemen werken. U hoeft niet alles te vervangen.

Kies de juiste energiebron voor u

Er zijn massa’s oplossingen voor de verwarming en koeling van uw woning. De perfecte match voor uw levensstijl en uw woning vinden, is dan ook een uitdaging. Neem uw tijd en neem alle oplossingen in overweging vooraleer u uw beslissing neemt, want met een Daikin unit investeert u in uw toekomst.

 • Daikin Altherma: lucht/water-warmtepomp met hoge temperatuur

  De Altherma lucht/water-warmtepompen voor hoge temperatuur kunnen op bestaande leidingen en radiators aangesloten worden, wat hen bij renovaties de perfecte vervanging maakt voor oude gasboilers. Ze worden aangedreven door lucht (65%), elektriciteit (35%) en zonne-energie (optioneel).

 • Lucht/lucht-warmtepompen

  De lucht/lucht-warmtepompen van Daikin worden aangedreven door lucht (80%), elektriciteit (20%) en zijn de ideale oplossing voor koeling en verwarming in nieuwe huizen en milieuvriendelijke gebouwen en als vervanging van oude elektrische systemen.

 • Hybride warmtepompen

  Hybride warmtepompen worden aangedreven door een optimale combinatie van lucht, elektriciteit en gas, afhankelijk van de seizoensomstandigheden en de energieprijzen. Ze zijn ideaal voor het vervangen van oude gasboilers bij renovaties - voor zuinige en betrouwbare koeling, verwarming en warm water.

 • Gasketels

  De gascondensatieketels van Daikin zijn de perfecte oplossing voor verwarming en warm water voor het vervangen van oude gasketels bij renovaties. Ze worden aangedreven door gas met optioneel zonne-energie.

bg-image

Een kans om uw groene stempel te drukken

De vervanging van een oud verwarmings-, koelingsysteem of boiler is het perfecte moment om uw impact op het milieu te verlagen met een milieubewuste, energiezuinige oplossing. Hernieuwbare energiebronnen, zoals lucht, grondwarmte en zonne-energie zijn tot 5 keer efficiënter dan traditionele energiebronnen, zoals gas en mazout. Of u nu een duurzame, hybride of traditioneel oplossing wilt, we hebben een productgamma dat uw energiekosten verlaagt en goed is voor het milieu.

bg-image

Investeer in uw toekomst

Met de renovatie van uw woning investeert u in de toekomst. Het is belangrijk dat u een product voor verwarming en koeling selecteert dat op lange termijn rendeert. Onze verwarmingssystemen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Wanneer u een Daikin unit koopt, dan investeert u in de toekomst.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !