Skip to main content

Daikin, uw partner gedurende de volledige levensduur van uw installatie

Ook na de installatie van uw Daikin warmtepompen of airco's, kan u op Daikin en zijn erkende Daikin installateurs rekenen voor een onderhoudscontract en/of technische bijstand. En dit gedurende de volledige levensduur van uw installatie.

Wat betekenen die verschillende garanties nu eigenlijk voor mij?

Iedere situatie is anders. Elke woning is uniek.

Het perfecte binnenklimaat creëren is meer dan alleen een Daikin kopen en laten installeren. Om de kwaliteit van het comfort te garanderen, de levensduur van uw installatie te verlengen en het energieverbruik zo laag mogelijk te houden is het belangrijk om uw toestel te onderhouden. Een regelmatig onderhoud van uw warmtepomp zorgt voor een lagere energiefactuur en vermijdt onvoorziene kosten voor herstellingen.

Indien u bij uw vertrouwde installateur terecht kan voor uw onderhoud, dan kan u de verschillende mogelijkheden met hem bespreken. Daikin ondersteunt uw installateur door ook hem de mogelijkheid te bieden om de garantie op de wisselstukken voor uw toestel te verlengen. Sommige installateurs bieden geen onderhoud of verlengde garantie-contracten aan, indien u in dit geval bent, kan u bij Daikin terecht voor 3 verschillende service pakketten.

Daarom biedt Daikin via registratie van uw toestellen de mogelijkheid om de wettelijke standaard garantie van 2 jaar op verschilllende manieren uit te breiden met de Stand By Me service pakketten.

Wat betekent 'Daikin Stand By Me' ?

Daikin biedt u de mogelijkheid om meer dan alleen een standaard garantie van 2 jaar te bekomen. Registreer u op het Daikin Stand By Me platform, ontvang 6 maanden extra garantie en de mogelijkheid tot bijkomende garantie- en onderhoudspakketten.

U kan hiervoor terecht bij uw vertrouwde installateur of rechtstreeks bij Daikin op voorwaarde dat uw installateur geen onderhoud of verlengde garantie-pakketten aanbiedt.

Een optimale installatie met minimale kosten

Dankzij het Daikin Stand By Me programma kan u op uw twee oren slapen.

Standaard garantie

Standaard garantie

2 jaar garantie op wisselstukken
2 jaar garantie op werkuren
Garantie gebeurt via de installateur
Via registratie op Stand By Me

Standaard garantie + 6 maanden extra garantie via registratie Stand By Me

2,5 jaar garantie op wisselstukken*
2,5 jaar garantie op werkuren*
Garantie gebeurt via de installateur
Daikin Stand By Me Account
* Bij registratie van de installatie start de garantie op datum van de inbedrijfsstelling en niet op de datum van uitlevering van de toestellen aan de installateur.
Service pakketten via Stand By Me

Uitbreiding garantie en onderhoud via service pakketten

Tot 8 jaar garantie op wisselstukken*
Tot 8 jaar garantie op werkuren*
Garantie wordt overgenomen door Daikin Belux**
Onderhoud wordt uitgevoerd door uw service partner (of door Daikin Belux)
Contacteer uw installateur om de onderhoud-mogelijkheden te bespreken
Daikin Stand By Me Account
Biedt uw installateur geen dienst naverkoop mogelijkheden aan? Ontdek dan hieronder de
* Bij registratie van de installatie start de garantie op datum van de inbedrijfsstelling en niet op de datum van uitlevering van de toestellen aan de installateur.
** Overname gebeurt na wettelijke garantie van 2 jaar die uw installateur u geeft
bg-image

Leverancier en dienstverlener

Van het juiste klimaatproduct kiezen tot opstart, controle en onderhoud, Daikin is er om u bij elke stap van het proces te ondersteunen. De diensten van Daikin worden verzorgd door ons professioneel helpdeskpersoneel en ons team van gekwalificeerde specialisten.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !