EPRA014-018D_ip1_bg_v2.png

Warmtepomp infosessie

Tegenwoordig heeft iedereen het over warmtepompen, maar hoe weet ik welk type warmtepomp geschikt is om mijn huis te verwarmen en/of te koelen? De technologie is goed ontwikkeld en kan een reëel alternatief zijn voor gas en olie.

Daarom willen wij, als specialist, onze kennis met u delen tijdens thema informatiesessies die 's avonds in ons Experience Center in Gent en in Waver zullen plaatsvinden.

altherma_air_to_water_high_temperature_renovations.jpg

Waarom organiseren wij warmtepomp infosessies ?

De energieprijzen stijgen, ja het is waar. Iedereen heeft het erover, maar wat kunnen we doen om onze energie factuur te verlagen? 

  • Hoe werkt een warmtepomp ?
  • Kan ik mijn gasketel of mijn mazout ketel vervangen door een warmtepomp ? 
  • Wat met mijn elektrische accumulatie systeem ? Zijn er daarvoor oplossingen ? 
  • Is een warmtepomp een oplossing om op mijn energiefactuur te besparen ?
  • Kan ik mijn radiatoren behouden of ben ik verplicht een vloerverwarming te installeren?
  • Zijn er premies voor warmtepompen ?
  • Maakt een warmtepomp veel lawaai ?

We ontvangen heel veel vragen momenteel en het klopt, het is inderdaad niet altijd gemakkelijk om door de bomen het bos te zien. Maar maak u geen zorgen, bij Daikin ontwikkelen en produceren we al meer dan 50 jaar warmtepompen. Dat is onze specialiteit. Tegenwoordig heeft iedereen wel eens van het woord warmtepomp gehoord, maar weet iedereen ook welke warmtepomp gebruikt kan worden en in welk geval? Of u nu een nieuwbouw- of renovatieproject uitvoert, er zijn oplossingen voor elk project.

Warmtepomp infosessies

We stellen u een overzicht voor van de verschillende warmtepomp mogelijkheden. Wij willen deze kennis graag met u delen zodat u de juiste keuze kunt maken. Wacht niet langer, onze experts staan klaar om u in detail uit te leggen wat u moet weten als u overweegt te bouwen met een warmtepomp, uw ketel te vervangen door een warmtepomp of uw elektrische verwarming te vervangen door een warmtepomp.

Drie avonden, drie thema's

  1. Nieuwbouw met warmtepomp
  2. Vervang je gas of mazout ketel door een warmtepomp
  3. Vervang je elektrische verwarmingssysteem door een warmtepomp

Het aantal plaatsen is beperkt, wacht dus niet langer om u in te schrijven. Deze informatiesessies zijn gratis en vinden plaats in onze Experience Center in Gent of in Waver.