Skip to main content

Daikin Experience Days

We zullen onze deuren openen voor onze Daikin Experience Days tijdens de weekends in oktober. Dit is de perfecte gelegenheid om onze warmtepompen te ontdekken, vragen te stellen over jouw verwarmings- of aircoproject en deel te nemen aan infosessies.

We kijken er naar uit je te ontvangen op 7, 14 en 15 oktober tussen 10u en 16u. Heb je nog vragen over een warmtepomp in jouw woning dan kan je aan een infosessie deelnemen. Schrijf je in via de onderstaande link.

 

 

Opendeurdagen op 7, 14 en 15 oktober
(zonder afspraak)

Kom kennismaken met onze Daikin experts tijdens onze opendeurdagen zonder afspraak om al je vragen te stellen over je verwarmings- en/of aircoproject. Je kunt ook een rondleiding krijgen in onze showroom om de units in werking te zien.

Wanneer? Openingsuren?Waar?
Zaterdag 7 oktober10u tot 16uExperience Centers van Gent en Herentals
Zaterdag 14 oktober
10u tot 16uExperience Centers van Gent en Herentals
Zondag 15 oktober
10u tot 16uExperience Centers van Gent en Herentals

 

Gratis infosessies (met inschrijving)

Overzicht Daikin Experience Center Gent

Iedereen heeft het tegenwoordig over warmtepompen, maar hoe weet ik welk type warmtepomp voor mij geschikt is om mijn huis te verwarmen en/of te koelen? Daarom bieden we 2 thema's aan voor onze infosessies: 

  • Een warmtepomp in een nieuwbouw. Wat moet ik weten?
  • Een warmtepomp in een bestaande woning? Dat kan! 

Geïnteresseerd in een van deze thema's? De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je nu in. Deze infosessies zijn GRATIS en vinden plaats in ons Experience Center in Gent en Herentals.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !