Skip to main content

Infosessies over warmtepompen

Iedereen heeft het vandaag over warmtepompen, maar hoe weet ik welk type warmtepomp voor mij geschikt is om mijn huis te verwarmen of te koelen? De technologie is volwassen en kan een echt alternatief zijn voor gas en olie.

Daarom willen wij als specialist onze kennis met u delen tijdens thematische infosessies die 's avonds plaatsvinden in ons Experience Centers in Gent en Herentals.

 

 

Waarom infosessies over warmtepompen organiseren?

De energieprijzen stijgen: iedereen heeft het erover en begint het te weten... maar wat kunt u doen om uw rekeningen te verlagen?  

  • Hoe werkt een warmtepomp?
  • Kan ik mijn gas- of stookolieketel vervangen door een warmtepomp? 
  • Hoe zit het met mijn elektrische verwarming? 
  • Is een warmtepomp de oplossing die ik moet overwegen om mijn energierekening te verlagen? 
  • Kan ik mijn radiatoren behouden of moet ik een vloerverwarming installeren?
  • Kan ik profiteren van subsidies ?

Velen van u stellen ons vragen omdat het niet altijd gemakkelijk is om de weg te vinden. Bij Daikin ontwikkelen en produceren we al meer dan 50 jaar warmtepompen. Hoewel iedereen het woord warmtepomp wel eens gehoord heeft, is het niet zo eenvoudig om te weten welke warmtepomp voor welk doel gebruikt kan worden. Of u nu een nieuw huis bouwt of een bestaand huis renoveert, er zijn oplossingen voor elk van uw projecten.

Vandaag heeft iedereen het over warmtepompen, maar hoe weet ik welk type warmtepomp geschikt is om mijn huis te verwarmen en/of te koelen? De technologie kan een echt alternatief zijn voor gas en olie. Daarom staan onze experts klaar om onze kennis met u te delen tijdens infosessies in onze Experience Centers in Gent en Herentals

De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven. Deze infosessies zijn GRATIS en vinden plaats in onze Experience Centers in Gent en Herentals.

XPC Gent

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !