Daikin - Over ons bedrijf

Onze missie

We maken kwaliteitsvolle en complete klimaatoplossingen om voor iedereen in België en Luxemburg een comfortabel en duurzaam binnencomfort te kunnen geven.

 

Daikinbrand-photogrid.png

Het merk Daikin

We gebruiken onze kenmerkende technologie met kostenefficiënte producten om de toekomst van verwarming, koeling, ventilatie en vrieskoelsystemen mee te vormen en te zorgen dat klanten op Daikin kunnen vertrouwen voor het ultieme comfort.

Innovation3-500x330.png

Innovatie

Vandaag leveren we kwaliteitsproducten, morgen leiden we de weg naar energiebesparende technologieën.

environmental-500x330.png

Onze groene verantwoordelijkheid

We leiden de weg naar een kleinere impact op het milieu. Daarom stellen we groene praktijken en duurzame producten centraal in alles wat we doen.

De kernwaarden van de Daikin Europe-groep zijn:

  • Absolute geloofwaardigheid - een verbintenis om een band op te bouwen met klanten, collega's, zakelijke partners en gemeenschappen op basis van vertrouwen en openheid.
  • Ondernemend management - een verbintenis om het bedrijf verder uit te bouwen door de initiatieven en de uitmuntendheid van alle medewerkers aan te moedigen en te belonen.
  • Harmonieuze persoonlijke banden - een verbintenis om een werkplek te creëren waar iedereen toegewijd met elkaar samenwerkt om de doelstellingen en uitdagingen van Daikin te bereiken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als lid van de wereldwijde Daikin-groep wil Daikin voor al zijn activiteiten een marktleider van wereldklasse zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn geen holle woorden bij Daikin. Het zit vergroeid in het DNA van het bedrijf en vormt de bedrijfscultuur. De kernwaarden, de groepsfilosofie en het handboek voor bedrijfsethiek beschrijven hoe Daikin zijn bedrijfsactiviteiten wilt uitvoeren en leggen verantwoordelijkheden op aan Daikin zelf en aan anderen.

Groepsfilosofie

Het management van Daikin heeft een duidelijke groepsfilosofie opgesteld om de fundamentele manier van denken te vormen die door iedereen in de Daikin-groep gedeeld kan worden. De groepsfilosofie van Daikin stimuleert iedereen in de groep om tijdens het werk innovatieve ideeën en voorstellen te vormen, verantwoorde beoordelingen of beslissingen te maken en flexibele acties te ondernemen.

Bedrijfsethiek

De bedrijfsethiek van Daikin bevat fundamentele waarden en biedt een raamwerk om beslissingen te nemen. Het is de persoonlijke verantwoordelijkheid en plicht van elk lid in de Daikin-groep om strenge ethische en wettelijke gedragsnormen zowel naar de letter als naar de geest te respecteren, ongeacht of ze wettelijk worden opgelegd.

Organisatiekwaliteit

Door de jaren heen is Daikin Europe N.V. erkend als een goed bestuurd en goed georganiseerd bedrijf dat aan alle Europese productienormen voldoet en begaan is met de veiligheid en het welzijn van zijn werknemers. We willen het nog beter doen dan wat de huidige regelgeving rond tewerkstelling en gezondheid en veiligheid voorschrijft en ervoor zorgen dat onze werknemers goed opgeleid zijn en ondersteund worden op hun werkplek.

Meer info