Onze productoplossingen

Daikin heeft een ruim aanbod van energiezuinige technologieën voor verwarming, airco, warm water, commerciële koeling en ventilatie voor elk type gebouw.

Lucht/water warmtepompen lage temperatuur

Daikin Altherma lage temperatuur maken gebruik van lucht/water warmtepompen om op een zeer energiezuinige manier te verwarmen, te koelen en sanitair warm water te leveren.

Lucht/water warmtepompen hoge temperatuur

Vervang uw oude systeem voor verwarming en warm water eenvoudig met onze energiezuinige Daikin Altherma warmtepomp hoge temperatuur.

Hybride warmtepomp

Combineer hernieuwbare en traditionele energiebronnen op een efficiënte manier met een Daikin Altherma Hybride warmtepomp voor verwarming, koeling en sanitair warm water.

Warmtepompen voor sanitair warm water

Kies het energiezuinigste systeem voor het produceren van sanitair warm water op de markt.

Lucht/lucht warmtepompen

Daikin lucht/lucht warmtepompen gebruiken hernieuwbare energie van de buitenlucht om uw woning op een efficiënte manier te verwarmen en te koelen.

Geothermische warmtepompen

Daikin Altherma Geothermie warmtepompen halen warmte uit de grond om op een efficiënte manier te kunnen zorgen voor verwarming, koeling en warm water.

Sky Air

Daikin Sky Air is een compleet airconditioningsysteem dat verwarmt, koelt, ventileert en de lucht zuivert in middelgrote of kleine gebouwen.

Condenserende mazoutketels

Daikin heeft de efficiëntste mazoutketel op de markt, met een innovatieve condensatietechnologie om uw woning te verwarmen en van warm water te voorzien.

Condenserende gasketels

De condenserende gasketels van Daikin zijn energiezuinig en eenvoudig te installeren, ideaal voor renovaties en vervangingen van traditionele gasketels.

Ventilatie

Daikin biedt zeer efficiënte luchtbehandelingsunits, voor zowel kleinschalige als grootschalige ventilatie, die door elk gebouw verse lucht kunnen laten circuleren.

Besturingssystemen

Van centrale online regeling van uw klimaat in woning tot gebouwbeheersystemen met verschillende zones, met Daikin hebt u altijd alles onder controle.

VRV

VRV-systemen Daikin bieden een compleet klimaatproduct voor zowel grote als kleine gebouwen. Een origineel, innovatief en energiezuinig product van Daikin.

Commerciële koeling

Koelsystemen van Daikin zijn ontworpen voor betrouwbare en efficiënte industriële en commerciële koeling

Koelaggregaten en luchtbehandelingsunits

Daikin biedt efficiënte en betrouwbare watergekoelde en luchtgekoelde koelaggregaten, maar ook luchtbehandelingsunits en ventilatorconvectoren voor grote of kleine toepassingen.

Biddle-luchtgordijnen

Voorkom warmteverlies en zorg voor een comfortabele sfeer in uw gebouw met onze Biddle-luchtgordijnen.

Oplossingen voor elke klimaatbehoefte

Daikin biedt de ruimste keuze aan producten voor verwarming en koeling voor alle omgevingen en persoonlijke voorkeuren. Kom meer te weten over de beschikbare opties door een toepassing te kiezen.