Skip to main content

Daikin promoties

Een warmtepomp, aircosysteem of luchtzuiveringsinstallatie: het comfort van onze Daikin-oplossingen wil je graag aan de beste voorwaarden ervaren. Op deze pagina geven we je een overzicht van al onze huidige acties, aanbiedingen en wedstrijden. Zo mis je geen enkele promotie.

 • Hello Winter op een Splitsysteem: tot €65 cashback

  Droom nu al van een winter zonder zorg en laat een innovatieve Daikin lucht-lucht warmtepomp installeren. Wij belonen je met een mooie cashback op de Split systemen en 6 maanden extra garantie. Met een Split-installatie verwarm of koel je één kamer in de woning.
 • Cashback

  Hello Winter op een Multi Split-systeem: tot €225 cashback

  Droom nu al van een winter zonder zorg en laat een Daikin warmtepomp installeren. Wij belonen je met een cashback op de Mulit-Split systemen en 6 maanden extra garantie. Met de Multi-Split systeem is het mogelijk om verschillende binnenunits aan één enkele buitenunit te koppelen.
 • Het leven is beter met zuivere lucht

  Ontvang 25% korting op een Daikin luchtreiniger. Kies uit een MC55W, een MCK55W of een MC30Y.
 • Daikin actie: 6 maanden extra garantie bij registratie van de installatie

  Ook na de installatie van uw Daikin warmtepomp of airco, blijft Daikin u ondersteunen. Registreer nu uw installatie en ontvang gratis 6 maanden extra garantie op de werkuren en wisselstukken

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !