Uw passief woning certificeren

Uw passief woning certificeren

Werk met ons samen om uw milieudoelstellingen te halen, terwijl u binnen budget blijft

Het belang van passiefwoningen

Daikin’s Acreddited Professionals (AP’s) geven advies om de prestaties van uw gebouw op het vlak van duurzaamheid te verbeteren met oplossingen van Daikin. Door te investeren in BREEAM, LEED, WELL of andere certificaten voor groene gebouwen, kunt u uw operationele en onderhoudskosten verlagen, de wetgeving een stap voor blijven en de marktwaarde van uw gebouw verhogen.

Als experts in groene gebouwen, geven Daikin’s Acreddited Professionals (AP’s) advies en reiken ze oplossingen aan om duurzame prestaties van uw gebouw te bereiken.

Wat is BREEAM, LEED en WELL?

BREEAM, LEED en WELL zijn de drie meest gebruikte classificatiesystemen voor groene gebouwen ter wereld. Ze bieden een kader voor gebouweigenaars, architecten en designers om duurzame producten te kiezen die lang meegaan en kostenefficiënt zijn.

Hoe werken ze?

Ze evalueren met onafhankelijke en erkende assessoren energierendement en waterverbruik, gezondheid en welzijn, vervuiling, transport, materialen, afval, ecologie en beheerprocessen en geven gebouwen een score op basis van deze wetenschappelijke evaluaties en de behaalde punten.

Met deze doelstellingen, die vooruitlopen op de regelgeving, wordt er meer duurzaamheid en innovatie in de bouwsector gestimuleerd.

Uw groene partner

Daikin is uw groene partner

Elk gebouw is uniek en vereist een andere oplossing, afgestemd op de unieke kenmerken. Het is cruciaal om samen te werken met een HVAC-R partner zoals Daikin, met de kennis en portfolio om uw milieudoelstellingen te halen, terwijl u binnen budget blijft.

Onze HVAC-R totaaloplossingen verhogen de ecologische waarde van gebouwen en verbeteren de werkomgevingen van huurders. Integratie van Daikin-technologieën zal daarom bijdragen aan het algemene duurzaamheidsniveau van het gebouw en u in staat stellen om de hoogste certificeringsniveaus voor groene gebouwen te behalen.

BREEAM/LEED-scorekaart Daikin

Het BREEAM- en LEED-evaluatieformulier, opgesteld door ons team van experten, geeft u advies en ondersteuning om de klasse van uw gebouw te verbeteren door middel van warmtepomptechnologie van Daikin.

Door dit formulier te gebruiken als basis van bewijs tegenover beoordelaars, bespaart u tijd bij het aanvragen van de BREEAM- of LEED-certificering.

Download the sheet now

Kom te weten in welke categorieën warmtepompen van Daikin BREEAM-credits/LEED-punten scoren, om de hoogste certificeringsniveaus voor groene gebouwen te behalen

Onze passief woningprojecten

Daikin heeft succesvol meegewerkt aan veel duurzaamheidsprojecten. Bouwers helpen bij het behalen van BREEAM Excellent, LEED Gold, WELL en gelijksoortige certificaten is een van onze specialiteiten geworden - en onze praktijkvoorbeelden zijn daar het bewijs van!

Quattro park c

Krakau, Polen

BREEAM-score: Uitstekend

VRV wordt gebruikt als de enige bron voor verwarming en koeling. Intelligent Touch Manager wordt gebruikt voor centrale regeling en beheer van het energieverbruik.

Kristaltoren

Boekarest, Roemenië

BREEAM ontwerpfase: Uitstekend

Een fantastisch voorbeeld van een totaaloplossing van Daikin, met de combinatie van verschillende types van lucht-naar-water warmtepompen, met een zeer efficiënte HVAC-installatie als gevolg.

Weybridge

Weybridge, Verenigd Koninkrijk

BREEAM-score: Uitstekend

VRV-warmterecuperatiesysteem van Daikin als grote bijdrager aan de goede energieprestaties van een stijlvol hoofdkantoor.

Billancourt building

Boulogne_Billancourt, France

BREEAM in actie

Duurzaamheid bereikt via LOOP door VRV-systemen van Daikin, die koelmiddel hergebruiken.

Lees meer

BES 6001-certificaat

De fabrieken van Daikin in België en Tsjechië en de VRV, Sky Air, Daikin Altherma, splitsystemen en koelaggregaten zijn allemaal gecertificeerd met BES 6001. Dit certificaat verzekert dat alles in de hele leveringsketen van verantwoorde bron komt op sociaal vlak, economisch vlak en milieuvlak. BES 6001 is officieel erkend door BREAAM en verbetert de klasse voor groene gebouwen.

BES6001_logo_breed.png