Skip to main content

Daikin Inverter technologie

Ontworpen om energie te besparen.

invertertechnologie

Geen energieverspilling meer

Airconditioners en warmtepompen houden een ingestelde temperatuur aan door te koelen wanneer de kamertemperatuur boven de ingestelde waarde stijgt en te verwarmen wanneer de kamertemperatuur onder de ingestelde waarde zakt.

In de plaats van energie te stoppen in starten en stoppen, past de inverter de snelheid van de motor aan zodat die sneller of trager gaat en continu en op termijn efficiënter draait. Onze invertertechnologie verlaagt het verbruik met 30% tegen een stabiel tempo in vergelijking met traditionele aan-uitsystemen.

Onze Inverter technologie is vergelijkbaar met hardlopen. Het vergt meer energie om te sprinten dan om tegen een vast tempo te lopen.

Airconditioner zonder inverter

Airconditioner zonder inverter

Wanneer een unit steeds start, stopt, rust en dan opnieuw start en stopt, wordt er meer energie verbruikt.

Airconditioner met inverter

Airconditioner met inverter

Met het juiste tempo kan de unit blijven draaien zonder energie te verspillen.

Continu comfort met een stabiel klimaat

De inverter past de koeling en verwarming continu aan volgens de kamertemperatuur. In combinatie met kortere opstarttijden wordt constant de ideale temperatuur aangehouden.

Verlaag uw energieverbruik tot 30%

De inverter volgt de omgevingstemperatuur op en stelt die bij wanneer dat nodig is. In de plaats van energie te stoppen in starten en stoppen, past de inverter de snelheid van de motor aan zodat die op termijn efficiënter draait.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !