Skip to main content

Het EMEA Development Center (EDC) van Daikin

Investeren in innovatie

Missie EDC

Missie EDC

We streven ernaar om een toonaangevende rol te spelen op het vlak van onderzoek en ontwikkeling van de wereldwijde verwarmingsmarkt door innovatieve HVAC-R-producten te maken volgens de nieuwste milieunormen.

Logo EDC

Visie EDC

Elke nieuwe doorbraak begint als een ontwerp. Een ontwerp wordt een prototype, dat vervolgens geëvalueerd, verbeterd en gevalideerd wordt tot het een eindproduct is. Dit eindproduct wordt vervolgens op de markt gebracht, waar het opgevolgd en geïnspecteerd wordt voor toekomstige verbeteringen. Kortom, dit proces is waar het EDC voor staat.

Het EDC is waar Daikin tastbaar onderzoek omzet in de klimaatwijzigingstechnologieën van morgen. Met een hoofdhoofdkwartier in Oostende en Gent (België) en filialen in Güglingen (Duitsland), Plzen (Tsjechië), Istanboel (Turkije) en Mantova (Italië), staat het EDC voor een internationaal netwerk dat innovatie in de HVAC-R-sector nastreeft door onderzoek en ontwikkeling.

Het EDC heeft uitgebreide ervaring in de nieuwste verwarmingsproducten en is momenteel het basisontwikkelingscentrum van Daikin om nieuwe verwarmingstechnologieën en -producten voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) uit te testen en te creëren.

Visie EDC

Investering in ons personeel en onze infrastructuur

We hebben bijna 13 miljoen euro geïnvesteerd in technologie en infrastructuur om het EDC te creëren. Door bestaande faciliteiten met nieuwe hoogtechnologische testruimtes uit te rusten, is het EDC dé plek om de prestaties van onze producten te evalueren voor een beter comfort, energierendement en meer betrouwbaarheid in alle klimaatomstandigheden.

Het EDC bestaat uit verschillende afdelingen, zoals productontwikkeling, betrouwbaarheid en naleving van regelgeving. Elk van deze afdelingen wordt geleid door ingenieurs met veel verschillende achtergronden die de kans hebben om samen te werken en zo de toekomst van de HVAC-R-sector te vormen.

Wilt u zich bij ons EDC-team vervoegen?

We zijn momenteel op zoek naar nieuwe medewerkers voor ons getalenteerde EDC-team! Als u graag de nieuwste technologieën wil ontwikkelen en in een hoogtechnologisch milieu wil werken, hebben we de ideale positie voor u. Afgestudeerden met een technisch masterdiploma en een sterke interesse in Daikin producten kunnen solliciteren.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !