Warmtepompinstallateur worden.jpg

Word een temmer van temperaturen

Volg de Daikin opleiding en word warmtepompinstallateur (lucht-water). Zo verhoog je de levenskwaliteit van je klanten én garandeer je jezelf van een duurzame professionele toekomst.

De warmtepomp-trein is vertrokken. Stap jij op?

Het aantal lucht-water warmtepompen in België stijgt enorm. Op 11 jaar tijd is deze koel- en verwarmingstechniek een belangrijk onderdeel geworden. Het is dan ook een duurzaam en toekomstgericht alternatief voor de traditionele verwarmingssystemen op gas of mazout.

Ook de techniek zet enorme stappen: vroeger was de warmtepomp niet zo toegankelijk, nu is het aanbod uitgebreider en betaalbaar voor de gemiddelde consument. Bovendien voorziet de overheid interessante premies bij renovatie.

Ondertussen blijft de warmtepomptechnologie voor veel installateurs onbekend terrein. Vandaar deze opleiding. Met Daikin word je op slechts twee dagen een lucht-water warmtepomp installateur. En dankzij de slimme en kwalitatieve Daikin warmtepompen en professionele begeleiding kan dat zelfs zonder F-gas certificaat.

Het gebrek aan installateurs wordt zo een voordeel voor jou. Kies je voor onze opleiding, dan zal je je het komende decennium niet vervelen!

 

Heb je al een F-gas certificaat en ervaring met lucht-water warmtepompen? Consulteer in dit geval uw Daikin vertegenwoordiger voor de First Installation Training.

Opleiding Daikin-warmtepompinstallateur

De opleiding van Daikin heeft twee grote voordelen:

● Je raakt vertrouwd met een duurzame en toekomstgerichte technologie (lucht-water warmtepompen).

● Je werkt samen met een kwalitatief hoogstaand merk, tevens marktleider: Japanse techniek, gebouwd in België

Na inschrijving krijg je toegang tot een reeks e-modules ter voorbereiding op de fysieke opleidingsdag. Vanaf dan vind je Daikin trouw aan je zijde, van het doorgeven van leads tot ondersteuning bij de installatie zelf.

Daikin gelooft dat eenvoud de sleutel is tot vertrouwen en gebruiksgemak en dat zetten we door in de opleiding. Ontdek voor jezelf hoe toegankelijk de opleiding en de warmtepompen van Daikin zijn.

De opleiding: 

• Gaat door in het Daikin Training Center in Gent of in Waver 

• Duurt 2 opeenvolgende dagen (8:00 tot 16:00) 

Kostprijs is €250, inclusief ontbijt, broodjeslunch en dranken tijdens de opleiding. Maar naast het cursusmateriaal, krijg je ook €250 korting op de aankoop van je eerste Daikin Altherma warmtepomp

 

Freezer-cell.png