Warmtepompinstallateur worden.jpg

Word een temmer van temperaturen

Volg de Daikin opleiding en word warmtepompinstallateur. Zo verhoog je de levenskwaliteit van je klanten én garandeer je jezelf van een duurzame professionele toekomst.

De warmtepomp-trein is vertrokken. Stap jij op?

De vraag naar warmtepompen in België stijgt de laatste jaren enorm. De reden? Warmtepompen zijn een duurzaam en toekomstgericht alternatief voor de traditionele verwarmingssystemen op gas of mazout en leveren ook verkoeling in de zomer.

Alleen is de warmtepomptechnologie voor veel verwarmingsinstallateurs voorlopig nog onbekend terrein. En dat is jammer, want er is veel potentieel. Daarom organiseert Daikin opleidingen op maat van installateurs die nog geen ervaring hebben met warmtepompen. 

Start nog vóór het behalen van je F-gas certificaat al met warmtepompinstallaties dankzij de slimme Daikin warmtepompen en de professionele begeleiding.

Heb je al een F-gas certificaat en ervaring met warmtepompen? Consulteer in dit geval uw Daikin vertegenwoordiger en volg de First Installation Training.

Opleidingen Daikin warmtepompinstallateur

Opleiding Daikin-warmtepompinstallateur

De opleiding van Daikin heeft twee grote voordelen:

● Je raakt vertrouwd met een duurzame en toekomstgerichte technologie.

● Je werkt samen met een kwalitatief hoogstaand merk, tevens marktleider: Japanse techniek, gebouwd in België

Na inschrijving krijg je toegang tot een reeks e-modules ter voorbereiding op de fysieke opleidingsdag. Vanaf dan vind je Daikin trouw aan je zijde, van het doorgeven van leads tot ondersteuning bij de installatie zelf. Daikin gelooft dat eenvoud de sleutel is tot vertrouwen en gebruiksgemak en dat zetten we door in de opleiding. Ontdek voor jezelf hoe toegankelijk de opleiding en de warmtepompen van Daikin zijn.

Volg één of beide opleidingen

● Opleiding lucht/water warmtepompen (verwarming en sanitair)

● Opleiding lucht/lucht warmtepompen 

 

 

grey rectangle-2.jpg
grey rectangle-2.jpg
grey rectangle-2.jpg
FWXV-ATV3_ip1 (1).jpg
grey rectangle-2.jpg
grey rectangle-2.jpg

Lucht/water warmtepompen

Een lucht/water warmtepomp gebruik je om ruimtes te verwarmen via vloerverwarming of lagetemperatuursventilo-convectoren, maar zorgen ook voor warm water (sanitair). Sommige modellen kan je ook ter verkoeling inschakelen in de zomer. 

Lucht/lucht warmtepompen

Een lucht/lucht warmtepompen (ook wel aircosystemen genoemd) gebruik je om ruimtes te koelen en te verwarmen. Meestal plaats je in iedere kamer een binnentoestel dat je via een koeltechnische leiding verbindt met een buitentoestel. Aan één buitentoestel kan je tot 5 binnentoestellen koppelen.