Actievoorwaarden

Daikin Batibouw Cashback

Geniet van een terugbetaling tot 300€ na installatie van uw Daikin warmtepomp. De cashback is geldig voor Installaties uitgevoerd tussen 18/02/2019 en 30/09/2019.

Lucht-Lucht warmtepompen: tot 300€

Geldig bij installatie van een multisplit warmtepomp R32

150€ op 2MXM

200€ op 3MXM

250€ op 4MXM

300€ op 5MXM

Lucht-water warmtepompen : 200€

Geldig bij installatie van een Daikin Altherma warmtepomp :

 200€ op ERLQ

 200€ op ERGA

 200€ op EVLQ

 200€ op EPGA

Hoe de cashback aanvragen :

Om uw cashback aan te vragen moet u uw Daikin toestel registreren op de Daikin Stand By Me website. Nadat u een persoonlijk account hebt aangemaakt is uw toestel geregistreerd en is  uw garantie gratis verlengd met 6 maanden. U kan daarna ook checken of er een cashback voor uw aangekochte toestel beschikbaar is.

Surf naar https://standbyme.daikin.be en registreer als Daikin eindklant uw Daikin toestel.

Een lucht-lucht warmtepomp kan u zelf registreren. U heeft daar wel de serienummers voor nodig. Die vindt u op uw toestel of kan u ook bij uw installateur bekomen.
Voor het registreren van lucht-water warmtepompen heeft u een inbedrijfstellingscode nodig. U kan uw installateur hierom vragen.

Voor elk toestel kan maar 1x een cashback aangevraagd worden. Indien er in het verleden reeds een cashback aanvraag is geweest voor dit specifiek toestel, zullen alle volgende aanvragen geweigerd worden in de Stand By me..

Geniet van een terugbetaling tot 300€ na installatie van uw Daikin warmtepomp. De cashback is geldig voor installaties uitgevoerd tussen 18/02/2019 en 30/09/2019. De installatie dient uitgevoerd te zijn door koeltechnische gecertifieerde installateur. Deze cashback is enkel geldig voor officiële multi combinaties met binnentoestellen, gepubliceerd door Daikin. Voor niet-officiële combinaties zal de registratie op Stand By me en cashback geweigerd worden.