Actievoorwaarden

cashback.png

Early Bird Cashback 2021!

De Daikin Early Bird promotie start op 15/01/2021 en blijft geldig voor alle installaties opgestart tussen 15/01/2021 en 15/04/2021 en geregistreerd in Stand By Me tot 30/04/2021. Na deze datum kan geen enkele cashback nog aangevraagd worden.

Cashback op Lucht-Lucht warmtepompen: tot 250€ :
Geldig bij installatie van een Multisplit warmtepomp R32 :

  • 100€ op 2MXM
  • 150€ op 3MXM
  • 200€ op 4MXM
  • 250€ op 5MXM

Voorwaarden van de Early Bird actie 2021

De cashback is geldig voor installaties opgestart tussen 15/01/2021 en 15/04/2021 en dit zolang de voorraad strekt. De aanvraag van de cashback gebeurt enkel via de Stand By Me website uiterlijk tot 30/04/2021. De actie is enkel geldig op volgende lucht-lucht warmtepompen : 100€ op 2MXM, 150€ op 3MXM, 200€ op 4MXM, 250€ op 5MXM.

Om van de terugbetaling te kunnen genieten, dient u, als eindklant zelf de aanvraag in te dienen via uw persoonlijk Stand By Me account. Indien een andere persoon of installateur de aanvraag indient zal deze als ongeldig worden beschouwd. De cashback wordt enkel aan de eindklant uitbetaald, nooit aan een andere derde persoon of de installateur. Deze cashback is enkel geldig voor de officiële Daikin multi-combinaties gepubliceerd door Daikin. Voor alle niet-officiële combinaties zal de registratie op Stand By Me website en de cashback geweigerd worden. We wensen u er attent op te maken dat Daikin toestellen enkel verkocht worden via installateurs. Daikin toestellen die online aangeboden worden of die door de installateur niet rechtstreeks bij Daikin Belux zijn aangekocht, komen niet in aanmerking voor de cashback Early Bird 2021.

Klachten of claims met betrekking tot deze actie dienen ten laatste vóór 30/04/2021 ingediend te zijn. Na deze datum is deze actie definitief afgesloten en worden er geen cashbacks meer uitbetaald, zelfs indien deze nog voldoen aan de voorwaarden van de actie Early Bird 2021.

Werkwijze om de cashback aan te vragen :

Om aanspraak te kunnen maken op de cashback, moet het Daikin toestel verplicht geregistreerd worden op de Daikin Stand By Me website.

Als eindklant moet u zelf uw warmtepomp op de Stand By Me website registreren. Om dit te kunnen doen, hebt u de serienummers van uw installatie nodig (binnen -en buitentoestellen). Deze vindt u terug op uw toestellen maar u kan ook deze info vragen aan uw installateur.

U dient eerst een persoonlijk account aan te maken op de Stand By Me site. Daarna moet u uw toestellen (buiten- en binnenunits) registreren. Vervolgens kan u uw garantie gratis met 6 maanden verlengen.

Indien er een cashback beschikbaar is voor de geregistreerde buitenunit, dan zal u de mogelijkheid krijgen om de cashback aan te vragen op de Stand By Me website. Opgelet: de cashback wordt niet automatisch toegekend bij het registreren van de installatie! Het verzoek tot terugbetaling moet altijd apart herbevestigd worden na registratie van de buitenunit. Als deze procedure niet volledig is afgerond, is de cashback niet toegekend. U kan op elk moment de status van uw aanvraag raadplegen op de Stand By Me-site.

U kan een cashback aanvragen via  https://standbyme.daikin.be

Opgepast : Voor elk toestel kan maar 1x een cashback aangevraagd worden. Indien u in het verleden reeds een cashback heeft aangevraagd zullen alle volgende aanvragen geweigerd worden.

Versie 18.12.2020

 

Download de pdf-versie