Skip to main content

De zomer komt eraan!

Heb je vorig jaar te warm gehad? Laat je dit jaar niet verrassen en vraag nu een prijsofferte aan!

Wat kost een airco?​

Aan een airco is er uiteraard ook een prijskaartje verbonden. Hoeveel een airco precies kost, hangt af van heel wat factoren, zoals het type oplossing en de verschillende modellen.

Wenst u een Daikin prijsofferte te ontvangen? Daikin stelt u in contact met een erkende installateur die u zal contacteren om samen een gepersonalisereerde offrete te maken.

Alles wat je moet weten over airco.

De meest voorkomende warmtepomp airco systeem is een split airco. Zo’n split airco bestaat uit een binnen- en buitenunit.

Met multi-split airco kan je meerdere kamers koelen of verwarmen met een individuele bediening van elke binnenunit. Er kunnen tot negen binnenunits aangesloten worden op één buitenunit. Bovendien zijn er binnenunits in verschillende stijlen en groottes, zodat je in elke kamer met de geschikte binnenunit kan plaatsen.

Tenslotte worden de Daikin binnenunits ontworpen volgens een prachtig design dat perfect past in de hedendaagse interieurs. Er zijn een heel aantal wand-, vloer- en plafondunits beschikbaar in bekroonde designs, zodat iedereen een geschikte binnenunit vindt.

En wat zeggen onze klanten...

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !