Skip to main content

Contacteer ons

Onze ondersteuningsdienst is beschikbaar om u te adviseren over de meest geschikte oplossing voor uw project. Neem contact op met een erkende Daikin-installateur om een offerte te ontvangen voor een all-inclusive-installatie. Wacht niet langer, neem contact met ons op.

Wenst u de naam van een installateur in uw regio? Wij kunnen u een installateur voorstellen die uw project kan uitvoeren. Vul dit formulier in en wij bezorgen u zijn gegevens.

 

 

Wenst u de prijs van het Daikin materiaal (excl. installatie)?
Wij kunnen u een eindgebruikersprijslijst van onze oplossingen toesturen. Klik op onderstaande link en vul het formulier in. Wij sturen u een mail met de prijslijst. Wenst u een gedetailleerde offerte dan neemt u beter rechtstreeks contact op met een installateur

Helpdesk daikin

Hebt u vragen over onze producten?

Neem gerust contact op met ons op het nummer 0800/840.22

 

 

 

Wilt u Daikin-warmtepompen komen bekijken en uw project bespreken met een van onze experts? Bekijk onze online agenda en maak snel een afspraak in onze Experience center van Waver of Gent

Doe de test en kom te weten of jouw huis klaar is voor een warmtepomp.

 

Helpdesk daikin

Ben je op zoek naar een Daikin erkend installateur in je buurt ? Raadpleeg nu onze online kaart en neem rechtstreeks contact op met een Daikin-installateur.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !