Skip to main content

We verwelkomen je met plezier in één van onze showrooms

Je wenst de Daikin warmtepompen en airco's in het echt te zien of al te ontdekken in onze virtuele showroom ? Dat kan! Plan nu reeds een afspraak met één van onze Daikin expert of bezoek onze virtuele showroom.

Zet vandaag samen met Daikin je eerste stappen in de wereld van het Daikin Comfort.

Je overweegt om een Daikin warmtepomp of airco te kopen, maar je twijfelt nog tussen 2 modellen. Ga je voor de moderne look van het Stylish wandmodel of voor het verfijnde Perfera vloermodel. Hoe integreren de toestellen in mijn slaapkamer? 

Het is soms moeilijk om Daikin binnentoestellen te vergelijken op papier. Daarom heeft Daikin een showroom in Wavre en Gent geopend . Maar voor diegenen die ook al een digitaal kijkje willen nemen, kunnen dit al via het online vituele Experience Center.  

  • Virtuele showroom voor de residentiële markt

    Het is soms moeilijk om Daikin binnentoestellen te vergelijken op papier. Daarom heeft Daikin deze viturele showroom ontworpen. Al onze residentiële producten kan je ervaren in reële omgevingen die je naar eigen smaak kan aanpassen.
  • Bezoek onze Daikin showroom!

    Je bent je woning aan het (ver)bouwen en je bent op zoek naar een verwarmingssysteem en/of airconditioning, maar je weet niet welke warmtepomp je moet kiezen? Geen zorgen, onze specialisten staan klaar om je te adviseren in onze Daikin showrooms. Maak een afspraak, stel ons al je vragen in onze showroom in Gent, Herentals of Waver.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Solliciteer nu !